reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

Moja promotorka jest spoko - z prawa handlowego, a ja mam prace ze spadkowego (jak jej pow. na jaki temat chce pisac, to pow. mi, ze z prawem spadkowym to do czynienia miala ostatni raz na studiach, hehe), gorzej z dziekanka, ktora tez jest przeciez przy obronie. No i zostal mi niecaly tydzien, a ja nic nie umiem - juz nawet nie wiem o czym pisalam w pierwszych rozdzialach :)

reklama
Sandar , będzie dobrze! Jak my wszystkie będziemy trzymać kciuki razem z naszymi dzidziolami to jak ma być źle?
Już teraz POWODZENIA!
napisz kiedy konkretnie mamy te kciuki trzymać ;D (maleństwa ewentualnie moga ssać ;) )

Sandra przepraszam za literówkę w poprzedniej wiadomości, tak ostatnio mam myle wszystkie klawisze ::)albo nie docisne jak trzeba i brakuje literek ::)

Dzieki Mada! :)
A na ta literowke nawet nie zwrocilam uwagi :) Sama robie ich mnostwo - nie wiem jak to sie dzieje, ale same palce mi sie zeslizguja na inne klawisze ;)
Obrona jest w srode o 13:30 - ale ktora ja bede to nie mam pojecia - mam nadzieje, ze raczej na poczatku (jako ciazarnej ustapia mi miejsca, hehe). Wiec trzymac wtedy kcuki! I to mocno! :D

No nie chłop mi cisnienie własnie podniósł wiec musze sobie ponarzekac, generalnie od mięsa mnie w ciązy odrzuciło ale czasem musze sie zmusic bo wpadne w anemie jaką, wiec postanowiłam zrobic dzis schabowe i takie jak ja lubie cienkie nieżylaste i chrupiące, przyszedł moj chłop z roboty dostał obiad i stwierdził ,ze ten kotlet jest za twardy i on takich jesc nie moze bo go zęby bolą, to mu powiedziałam ,ze nie jest starym dziadkiem ze sztuczną szczęką a po 2 jak mu nie pasi to wiecej kotletow schabowych mu nie zrobie niech sie wypcha on to by wolał takie jak robi jego mamusia grube ,żylaste, ociekące tłuszczem fuuuuj :mad:

To niech sobie sami gotuja! Glupki jedne! Albo na obiadki do mamusi :) Nie przejmuj sie Jaaga!
Ciesze sie, ze mojego T. nie musze obslugiwac, bo go nie ma praktycznie caly czas :)

JAAGA, co się przejmujesz. Nie chce - niech nie je. Albo, jak Sandra mówi, u mamusi niech się stołuje. Zobaczysz, jak mu wątróbka siądzie od nadmiaru tłuszczu, to się przeprosi z Twoimi schabowymi.
Ja ma z P. za to odwrotny problem. Odkąd mieszkamy razem, mogę sobie pomarzyć, że pójdzie na obiad do mamy :( Choć bardzo lubię gotować, to czasami tak mi się nie chce stać przy garach... :( Ale cóż, sama sobie zrobiłam pod górę, bo na samym początku zastosowałam metodę pt. "przez żołądek do serca" i teraz muszę milcząco znosić tego efekty ;) ;) ;) Doszło nawet do tego, że przy ktorymś święcie P. oznajmil na forum swojej całej rodziny, że nikt nie gotuje tak dobrze jak ja :o. Teściowa i jej siostra nie były zbytnio uszczęśliwione ::) :p ;)

reklama
Juz mi przeszło....leje na niego..w sumie to zaden obiad mu sie nie nalezy bo w pracy je..przyjdzie z pracy to wpiernicza 2 raz i jeszcze wydziwia ..powiedziałam , ze ja sobie gotuje to na co mam ochote jak mu nie pasi to niech sobie sam zrobi ja nie bede sie nadwyręzac. pozdrawiam!

Do góry