reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pozytywny?

reklama
Ja niestety nic nie widzę, nawet na taki rozebrany teście. Nie lepiej iść na betę? Jeśli faktycznie tam cień jest to beta będzie powyżej 5 i będzie wiadomo 😊
Faktycznie lepiej, ale mieszkam w norwegii i tutaj pierwsza wizyta jest w 3 miesiącu ciąży i bety nikt mi nie zrobi nawet odpłatnie przed tym 3 miesiącem. Pol roku temu jak poronilam to zrobili mi betę ale wtedy to już spadała

Faktycznie lepiej, ale mieszkam w norwegii i tutaj pierwsza wizyta jest w 3 miesiącu ciąży i bety nikt mi nie zrobi nawet odpłatnie przed tym 3 miesiącem. Pol roku temu jak poronilam to zrobili mi betę ale wtedy to już spadała
Okej, rozumiem

To nie pozostaje nic innego jak zrobić test jutro i ewentualnie pojutrze, może kreska będzie już mocniejsza.
Trzymam kciuki 🤞 oby to była ciąża 😊

Proszę Cię nie pisz takich glupot. Ja mieszkam w Danii i podejrzewam, że system jest podobny. Wizytę chociażby u swojego lekarza masz na początku ciąży aby zrobić badania krwi. A prywatną klinikę do zrobienia usg znajdziesz na pewno.
Poczekaj parę dni i ponów test.

Proszę Cię nie pisz takich glupot. Ja mieszkam w Danii i podejrzewam, że system jest podobny. Wizytę chociażby u swojego lekarza masz na początku ciąży aby zrobić badania krwi. A prywatną klinikę do zrobienia usg znajdziesz na pewno.
Poczekaj parę dni i ponów test.
Poza tym zrobiłam Ci coś, że jesteś taka niemiła? Lepiej wogole nie opowiadaj na tym forum jak masz odpowiadać w taki sposób. Chyba masz zly dzień.

Pracuje w służbie zdrowia, nie wiesz to się nie wypowiadaj. Dania to nie Norwegia
System opieki zdrowotnej jest podobny. Piszę prawdę. Nie zrozumiem nigdy fenomenu rozbierania testu i doszukiwania się kresek. Jak będziesz w ciąży to kreska będzie widoczna gołym okiem. Poczekaj parę dni i zrób test ponownie. Jakiej rady jeszcze oczekujesz?

reklama
Do góry