reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szansa na ciążę?

reklama
Ja tak miałam w obecnej, drugiej ciąży, plamienie jak zawsze 2 dni przed spodziewaną miesiączką, ale po tym plamieniu miesiączka nie przyszła 😉 testuj jutro rano, powodzenia 💪
A miałaś jakieś objawy po plemieniu, jak np.bole piersi, ból w dole brzucha ? Z góry dziękuję za odpowiedź 🥰

A miałaś jakieś objawy po plemieniu, jak np.bole piersi, ból w dole brzucha ? Z góry dziękuję za odpowiedź 🥰
Test robiłam w 25 dniu cyklu, bo tak zawsze mam miesiączkę i już wtedy była bardzo wyraźna kreska 😉 pierwszym objawem były mdłości w 7 tygodniu, później były jakieś delikatne pobolewania brzucha, a piersi to bolą mnie dopiero teraz, w połowie ciąży 🤣 każda ciąża jest inna, objawów nie wypatrywała bym przed testem, nie chcę Ci robić jakiejś wielkiej nadziei, ale ciąża jest możliwa i musisz zrobić test, innego wyjścia nie ma, powodzenia, trzymam kciuki 💪 dawaj znać 😉

Cześć Dziewczyny, proszę o poradę.Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko, niestety bezskutecznie. Ostatnie cykle mam w miarę regularne - 33 dni. Natomiast tym razem plamienie (zawsze zwiastujące miesiączkę) pojawiło się w 29 dniu, po czym krwawienie miesięczne nie nastąpiło. Bardzo mnie to zdziwiło. Po kilku dniach zaczęły pobolewać mnie piersi, mam bardzo delikatne skurcze w dole brzucha, ale krwawienia nie ma. Nie ukrywam, że pojawiła się nadzieja, że może w końcu się udało, ale czy słusznie? Bardzo proszę o odpowiedź. Dziś jest 37 dzień cyklu, boję się robić test, tyle razy było rozczarowanie :( Może któraś z Was miała tak jak ja i okazało się,że jest w ciąży ? Dodatkowo przeraża mnie moje samopoczucie, z jednej strony nakręcam się i w duchu cieszę się na ewentualną ciążę, a z drugiej boję się,że wizyta w toalecie i wszystko legnie w gruzach 😞z góry dziękuję za odpowiedź
Nie łatwiej nasikać na test i mieć odpowiedź zamiast pisać na forum i stawiać w głowie milion pytań? Nikt nie wie czy jesteś w ciąży czy nie. Zbieranie sondaży czy ktoś tak miał też nie jest miarodajne bo takie objawy można mieć będąc i nie będąc w ciąży. Wyobrażanie sobie że jest się w ciąży nie będąc w niej też nic ci nie da. Zrób test i się dowiesz czy możesz się cieszyć czy szkoda tworzyć wizję w głowie i się nastawiać. Trzymam kciuki🤞

Ostatnia edycja:
Nie łatwiej nasikać na test i mieć odpowiedź zamiast pisać na forum i stawiać w głowie milion pytań? Nikt nie wie czy jesteś w ciąży czy nie. Zbieranie sondaży czy ktoś tak miał też nie jest miarodajne bo takie obiawy można mieć będąc i nie będąc w ciąży. Wyobrażanie sobie że jest się w ciąży nie będąc w niej też nic ci nie da. Zrób test i się dowiesz czy możesz się cieszyć czy szkoda tworzyć wizję w głowie i się nastawiać. Trzymam kciuki🤞
Wszystko się zgadza,macie rację, zrobię test i będzie wiadomo, faktycznie układanie sobie scenariuszy w głowie,jeśli nie jestem jednak w ciąży tylko mi zaszkodzi. Dziękuję za słowa wsparcia 🥰

reklama
Do góry