reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test ciążowy

reklama
Jeśli Cię wyśmieje to będziesz wiedzieć, że to nie jest lekarz godny zaufania. Lekarz też powinien zrozumieć, że kobiecie zależy i się boi. Trzymam kciuki:)

Kochana idź do lekarza i się nie zastanawiaj :) ja byłam dzisiaj a terminowo wypadam idealnie, OM 3 sierpnia więc jestem 4+1 i wszystkiego się dowiedziałam, dostałam rozpiskę badań, co mam suplementowac i nawet widziałam pęcherzyk na USG :) dla mojej Pani Gin nie było problemu ze juz przychoze i kolejna wizytę dostałam 25 września :)

Kochana idź do lekarza i się nie zastanawiaj :) ja byłam dzisiaj a terminowo wypadam idealnie, OM 3 sierpnia więc jestem 4+1 i wszystkiego się dowiedziałam, dostałam rozpiskę badań, co mam suplementowac i nawet widziałam pęcherzyk na USG :) dla mojej Pani Gin nie było problemu ze juz przychoze i kolejna wizytę dostałam 25 września :)
Poważnie? Ja ostatnia miesiaczka 2 sierpnia jestem 4+2 , robiłaś hcg ?

Poważnie? Ja ostatnia miesiaczka 2 sierpnia jestem 4+2 , robiłaś hcg ?
Serio :) ja w sumie poszłam dzisiaj bo jadę na wakacje i chciałam rozwiać wątpliwości czy mogę itp. ale dowiedziałam się wszystkiego, wszystko mi rozpisała, była to pełna wizyta jak dla mnie :) Czyli terminowo mamy tak samo. Robiłam, wyszło mi 415.

reklama
Do góry