Paolx
Fanka BB :)
A miałaś jakieś objawy?Mi wyszedł test pozytywny dzień przed spodziewana miesiączką 5 dni przed był negatywny mimo, że miał być jakiś ekstra wyczulony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś jakieś objawy?Mi wyszedł test pozytywny dzień przed spodziewana miesiączką 5 dni przed był negatywny mimo, że miał być jakiś ekstra wyczulony
Mdliło mnie już chwile przed spodziewaną miesiączką, bóle piersi potem jeszcze doszły bóle głowy, sennośćA miałaś jakieś objawy?
ja mam okres dostać jutro ale żadnych objawówMdliło mnie już chwile przed spodziewaną miesiączką, bóle piersi potem jeszcze doszły bóle głowy, senność
A test już robiłaś?ja mam okres dostać jutro ale żadnych objawów
Wczoraj robiłam i negatywnyA test już robiłaś?
Wstrzymaj się do jutra rana to już pewniak powinien być z tym testemWczoraj robiłam i negatywny
Ja mam dostać w sobotę. Dzis mi wyszedł negatywny. Jakas zgaga mnie meczy i ból gardła, ale raczej nie traktuje tego jako objaw ciążyWczoraj robiłam i negatywny
Zgage to ja mam często niestety siedzący tryb pracy piję dużo wody i też często chodzę do toalety. Mnie nawet piersi nie bolą ale jestem na duhastonie, rano jutro pojadę na betę z krwi i będzie wiadomo ale nie robię sobie nadzei bo coś przeczuwam ze i tak lipa z tego.Ja mam dostać w sobotę. Dzis mi wyszedł negatywny. Jakas zgaga mnie meczy i ból gardła, ale raczej nie traktuje tego jako objaw ciąży
Cierpię na PCOS, więc prawdopodobnie tutaj tkwiła przyczyną. Ale miewałam też cykle owulacyjne i mimo to nie zachodziłam. Ciąża po 5 latach mnie zaskoczyła. Zaszlam w najmniej spodziewanym momencie i to wtedy kiedy już w żaden sposób się nie leczyłam. Leczenie tak naprawdę bardziej szkodziło niż pomagało.Z powodu hormonów czy wszystko było ok tylko nie mogliście się,, wstrzelic" w te dni?