Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację i kiedy był ostatni stosunek. Jeśli współżyjesz regularnie, a owulacja się przesunęła, to jest nadzieja, że jeszcze test wyjdzie pozytywny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli owulacja się przesunęła to wszystko jest możliwe. Ja test robiłam dopiero 15 dni po spodziewanej miesiączce.Okres mialam dostać w sobotę. Dziś jeszcze nie mam, ale test ciążowy negatywny. Ktoras z was miska tak, ze test pokazal dopiero kilka dni po spodziewanej @? Wiem, ze robie sobie nadzieję. Nie często jednak spóźnia mi się.
A wcześniej wychodził negatywny? Ja miałam owulacje potwierdzoną u ginekologia, ale powiedział mi coś w stylu "pęcherzyk jest takiej i takiej wielkości, jutro jeszcze pewnie nie pęknie wiec proszę się starać przez najbliższy tydzień"
Nie, to była moja pierwsza wizyta od kiedy zaczęłam się starać i ginekolog (w zasadzie Pani ginekolozka) stwierdziła, że ten cykl jest idealny pod starania. Nie zaproponowała by cokolwiek sprawdzać. Tak czy inaczej - jakies szanse pewnie były. Poczekam na okres i pewnie będę robić testy póki nie przyjdzie.Byłaś na ponownej kontroli żeby sprawdzić, czy w ogóle pękł?
Test jest negatywnyDzień dobry
Co sądzicie o takim teście? Brak okresu+ plamienia, test robiony popołudniu Zobacz załącznik 1261983Zobacz załącznik 1261984
Dziękuję, zawsze dobrze ja ktoś spojrzy na to chłodnym okiemTest jest negatywny
Ja na obydwu widzę kreski, ale to zależy kiedy zdjęcie było zrobione, bo jeśli po czasie, to mogą one być tylko tym miejscem testowym, a jeśli o czasie, to jak dla mnie wczesna ciąża.Dzień dobry
Co sądzicie o takim teście? Brak okresu+ plamienia, test robiony popołudniu Zobacz załącznik 1261983Zobacz załącznik 1261984