Jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedzieć .. Sprawdź i daj znaćJeszcze nie robiłam bo nie spodziewałam się może być pozytywny aczkolwiek powoli zaczynam się zastanawiać.
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
I jak?Ok, dam znać jak zrobię jutro rano
MADZIULAULA
Początkująca w BB
Cześć.
Jestem tutaj nowa i staram się już od pół roku. Ten cykl był inny bo pierwszy raz zauważyłam u siebie śluz płodny i to jeszcze 10, 11 dnia cyklu. 12 już temperatura skoczyła do góry. Dzisiaj będzie 9 dni podwyższonej temp. i jutro chciałam zrobić test. Problem jest taki, że nie mam jak go dzisiaj kupić I zrobię to rano, jak myślicie mogę sobie odłożyć poranny mocz i pójść po test? Czy lepiej zrobić z drugiego porannego moczu ale za to świeżego?
Jestem tutaj nowa i staram się już od pół roku. Ten cykl był inny bo pierwszy raz zauważyłam u siebie śluz płodny i to jeszcze 10, 11 dnia cyklu. 12 już temperatura skoczyła do góry. Dzisiaj będzie 9 dni podwyższonej temp. i jutro chciałam zrobić test. Problem jest taki, że nie mam jak go dzisiaj kupić I zrobię to rano, jak myślicie mogę sobie odłożyć poranny mocz i pójść po test? Czy lepiej zrobić z drugiego porannego moczu ale za to świeżego?
Ewelina.Be
A nie lepiej zrobić następnego dnia z porannego moczu jak już będziesz miała test?Cześć.
MADZIULAULA
Początkująca w BB
Lepiej, lepiej Jednak to kolejne 24 godziny czekania.A nie lepiej zrobić następnego dnia z porannego moczu jak już będziesz miała test?
Hej, właśnie dostałam okresI jak?
Natalia198777
No to nic głowa do góry i działać dalejHej, właśnie dostałam okres
Natalia198777
Ja robilam o 16 i też wyszedł w dniu @ bardzo widocznyLepiej, lepiej Jednak to kolejne 24 godziny czekania.
reklama
MADZIULAULA
Początkująca w BB
W dzień miesiączki to czytam, że wychodzi obojętnie o jakiej porze, jednak 10 dpo pewnie jak już coś to tylko z porannego. Udało mi się jednak zdążyć do apteki przed pracą i będę jutro testować. Już nie mogę się doczekać tak ładnego śluzu jeszcze nie miałam od kiedy się staram.