Już się zaczęłam zastanawiać że może ja trafiam na testy z widocznymi paskami kontrolnymiSłaba ta kreska, ale nadal jest. Nie możliwe, żeby tyle testów fałszywie pokazywało.
reklama
Ksenia975
Fanka BB :)
Daj znać po becie.Już się zaczęłam zastanawiać że może ja trafiam na testy z widocznymi paskami kontrolnymi
Jasne, dam znaćDaj znać po becie.
Hej dziewczyny a moje pytanie jest takie. Czy jeśli spóźnia mi się okres jest opcja że owulacja też się przesunęła ? Poprzedni okres miałam 21 marca, potencjalna owulacja według aplikacji 5 kwietnia (15dc),następny okres planowany według aplikacji 19 kwietnia. Na chwile obecną mam 34 dc i cały czas nic.
Natalia198777
A test robiłaś?Hej dziewczyny a moje pytanie jest takie. Czy jeśli spóźnia mi się okres jest opcja że owulacja też się przesunęła ? Poprzedni okres miałam 21 marca, potencjalna owulacja według aplikacji 5 kwietnia (15dc),następny okres planowany według aplikacji 19 kwietnia. Na chwile obecną mam 34 dc i cały czas nic.
Hej,Hej dziewczyny a moje pytanie jest takie. Czy jeśli spóźnia mi się okres jest opcja że owulacja też się przesunęła ? Poprzedni okres miałam 21 marca, potencjalna owulacja według aplikacji 5 kwietnia (15dc),następny okres planowany według aplikacji 19 kwietnia. Na chwile obecną mam 34 dc i cały czas
Pewnie, że jest taka opcja. Owulacja może się przesunąć.. U mnie była o 5 dni szybciej, bylam przeziębiona.. Z różnych powodów owulacja moze się przesunąć.
Robilas może test?
Jeszcze nie robiłam bo nie spodziewałam się może być pozytywny aczkolwiek powoli zaczynam się zastanawiać.Hej,
Pewnie, że jest taka opcja. Owulacja może się przesunąć.. U mnie była o 5 dni szybciej, bylam przeziębiona.. Z różnych powodów owulacja moze się przesunąć.
Robilas może test?
reklama
Natalia198777
No to biegusiem do apteki, rossmana czy co tam masz pod ręką ☺☺☺Jeszcze nie robiłam bo nie spodziewałam się może być pozytywny aczkolwiek powoli zaczynam się zastanawiać.