Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dzień dobry
Co sądzicie o takim teście? Brak okresu+ plamienia, test robiony popołudniu Zobacz załącznik 1261983Zobacz załącznik 1261984
Negatywny. Kompletnie nic nie widać, a testów się nie rozkręca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry
Co sądzicie o takim teście? Brak okresu+ plamienia, test robiony popołudniu Zobacz załącznik 1261983Zobacz załącznik 1261984
Było robione o czasie tzn ok. 5 minutJa na obydwu widzę kreski, ale to zależy kiedy zdjęcie było zrobione, bo jeśli po czasie, to mogą one być tylko tym miejscem testowym, a jeśli o czasie, to jak dla mnie wczesna ciąża.
Też miałam tak samo jak ty, test negatywny to przebijają kreski testowe.Dzień dobry
No to dla mnie jest pozytywny. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żadne "przebijanie kreski". Zawsze jak był negatywny to było po prostu biało.Było robione o czasie tzn ok. 5 minut
Mi właśnie tez zawsze wychodziły białe, a teraz wyszły mi takie baaardzo blade kreski na trzech testach różnych oczywiścieNo to dla mnie jest pozytywny. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żadne "przebijanie kreski". Zawsze jak
No to dla mnie jest pozytywny. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żadne "przebijanie kreski". Zawsze jak był negatywny to było po prostu bialy
Tym bardziej jest to dziwne, że na trzech różnych się coś takiego pojawia. A na lekarza nie za wcześnie? Krew warto zbadać.Mi właśnie tez zawsze wychodziły białe, a teraz wyszły mi takie baaardzo blade kreski na trzech testach różnych oczywiście
No nic umówiłam się do lekarza i zrobie krew i będę mieć pewność
Tym bardziej jest to dziwne, że na trzech różnych się coś takiego pojawia. A na lekarza nie za wcześnie? Krew warto zbadać.
Jutro sobie właśnie pobiorę, a do lekarza się i tam umówiłam bo nawet jeśli to nie ciąża to skontroluje te plamieniaTym bardziej jest to dziwne, że na trzech różnych się coś takiego pojawia. A na lekarza nie za wcześnie? Krew warto zbadać.
No to gratulacje.Hej dziewczyny.. Ostatni okres mialam 26 marca. Przewaznie co 30-31 . A testy z 3 ostatnich dni wychodzą ciągle pozytywnie..