Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardziejJestem w ciąży! beta 202,06 a progesteron 9,37 dostane jakieś tabletki na podtrzymanie. Boże pierwsze dziecko w wieku 38 lat i nigdy nie był w ciąży! Ale się cieszę! Ale wiecie co? Na Wielkanoc odpuściłam czyli to jednak prawda !
Super, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardod takich 4zeczy mam lekarza któremu ufam,całe dziękuję.
Mam pęcherzykSuper, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardziej
Super ! Na tym etapie to już pewnie zarodek z serduszkiemMam pęcherzyk
Byłam 27 czerwca na 2 USG, nic nie było widać oprócz pęcherzyka, ale nibybwszystkonok jak na ten etap, następna wizyta 25 lipca i ma.byc już serduszkoSuper ! Na tym etapie to już pewnie zarodek z serduszkiem