Sok z żuka
Fanka BB :)
prawie nic nie widać na zdjęciu ale na żywo widaćtak wyglądają moje teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawie nic nie widać na zdjęciu ale na żywo widaćtak wyglądają moje teraz
a jaka czułość?Zrobiłam teraz jeszcze jeden i pusto
ja bym jutro powtórzyłaZrobiłam teraz jeszcze jeden i pusto
Ten sam co poprzednija bym jutro powtórzyła
Na tym jednym chyba widać kreskę a ten drugi z terazprawie nic nie widać na zdjęciu ale na żywo widać
faktycznie na drugim nic nie widać, ja bym jutro powtórzyła najlepiej z porannego moczu, bo to jest kwestia stężenia w moczy hcgTen sam co poprzedni
Na tym jednym chyba widać kreskę a ten drugi z teraz
To może być zwyczajnie za wcześnie na robienie testu nie z porannego moczu. Tym bardziej, że masz lekko dłuższe cykle niż standardowo. Nawet jak jesteś w ciąży, to beta dopiero rusza i jej stężenie jest bardzo niskie. A w ciągu dnia w moczu praktycznie żadne, bo jest wypłukana.Ten sam co poprzedni
Na tym jednym chyba widać kreskę a ten drugi z teraz
Oki, tylko mnie zastanawia czy tylko ja widzę tą kreskę i niepotrzebnie może się cieszę czy faktycznie coś jest na rzeczy. Szukając na forum info, zdania co do wiarygodności są bardzo podzielone. Zastanawia mnie tylko fakt, że wyszła bardzo szybko. Ale mocz i był długo trzymany. A później to jakoś tak z 2h.To może być zwyczajnie za wcześnie na robienie testu nie z porannego moczu. Tym bardziej, że masz lekko dłuższe cykle niż standardowo. Nawet jak jesteś w ciąży, to beta dopiero rusza i jej stężenie jest bardzo niskie. A w ciągu dnia w moczu praktycznie żadne, bo jest wypłukana.
Albo powtórz test z porannego moczu albo idź na betę. Robienie w ciągu dnia testów w tej chwili nie ma żadnego sensu.
Robilam rano o czułości 25. NegatywTo może być zwyczajnie za wcześnie na robienie testu nie z porannego moczu. Tym bardziej, że masz lekko dłuższe cykle niż standardowo. Nawet jak jesteś w ciąży, to beta dopiero rusza i jej stężenie jest bardzo niskie. A w ciągu dnia w moczu praktycznie żadne, bo jest wypłukana.
Albo powtórz test z porannego moczu albo idź na betę. Robienie w ciągu dnia testów w tej chwili nie ma żadnego sensu.
Przed terminem miesiączki lepiej te o czułości 10 robić. Natomiast ta beta codziennie rośnie, więc jak wtedy wyszedł, to teraz urosła i też powinno coś być...Robilam rano o czułości 25. Negatyw
spróbuj jutro sobie o czułości 10, ja miałam betę powyżej 20, testy robiłam o czułości 10 i bladziutkie kreseczki byłyRobilam rano o czułości 25. Negatyw