Sok z żuka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po owu? Obawiam się fałszywie dodatniego wynikuMój był taki i był pozytywny
ile dokładnie dni to nie wiem, bo nie wiem kiedy była owulacja, test w 25 dniu cyklu, na drugi dzień beta 24. Cykle zazwyczaj 30-33dniIle dni po owu? Obawiam się fałszywie dodatniego wyniku
Niby tą kreskę na żywo widać było bardziej to trochę się obawiam że może być fałszywie dodatni, chodź wyszła w czasie w którym powinnaile dokładnie dni to nie wiem, bo nie wiem kiedy była owulacja, test w 25 dniu cyklu, na drugi dzień beta 24. Cykle zazwyczaj 30-33dni
u mnie też była bardzo jasniutka, może zrob jutro jeszcze jedenNiby tą kreskę na żywo widać było bardziej to trochę się obawiam że może być fałszywie dodatni, chodź wyszła w czasie w którym powinna
takie miałam z facelle i były pozytywneNiby tą kreskę na żywo widać było bardziej to trochę się obawiam że może być fałszywie dodatni, chodź wyszła w czasie w którym powinna
Na tym moim po wyschnięciu ta kreska zrobiła się sina, nie wiem czy to ma znaczenietakie miałam z facelle i były pozytywne
tak wyglądają moje terazNa tym moim po wyschnięciu ta kreska zrobiła się sina, nie wiem czy to ma znaczenie
Zrobiłam teraz jeszcze jeden i pustotak wyglądają moje teraz