reklama
Passtelova
Fanka BB :)
Pytam, bo pierwszy raz się spotykam z taką metodą, żeby dwa razy. Najważniejsze, żeby było to przed wstaniem z łóżka, zawsze o tej samej godzinie.Koleżanka mi tak poleciała, bo tak mówił jej lekarz kiedy ona starała się o dziecko, wiec tez tak próbowałam. Ale termometr mam normalny póki co
Kup sobie termometr z dwoma miejscami po przecinku, bo normalny się niestety na niewiele zda. I trzymam kciuki
Ps: odpowiedzi sugerujących ciążę po testach owulacjnych nie słuchaj
Kylyyy1408
Okej, zakupie dziękujePytam, bo pierwszy raz się spotykam z taką metodą, żeby dwa razy. Najważniejsze, żeby było to przed wstaniem z łóżka, zawsze o tej samej godzinie.
Kup sobie termometr z dwoma miejscami po przecinku, bo normalny się niestety na niewiele zda. I trzymam kciuki
Ps: tez mi się wlasnie wydaje, ze nie ma co, po coś testy ciążowe jednak sa
Andziulka30+
Ja akurat wierzę w testy owu bo u mnie się ta teoria sprawdziła. Ale wiadomo ze tym co się nie sprawdziła to nie będą wierzyć. Może jeszcze nic straconego. Ja też stawiałabym na ten 15dc u cb. Powodzenia
Załączniki
Avis
ale ja nie sugeruje ciąży po testach owulacyjnych, napisałam, żeby zrobiła test ciążowy, a że u mnie "wyłapały" też ciążę, to znaczy były pozytywne w ciąży to druga sprawa.Pytam, bo pierwszy raz się spotykam z taką metodą, żeby dwa razy. Najważniejsze, żeby było to przed wstaniem z łóżka, zawsze o tej samej godzinie.
Passtelova
To patrz wpis oczko wyżej od tego twojego To nie było do Ciebie Zawsze ktoś się znajdzie, kto twierdzi, że owulacyjnym można zrobić test ciążowy.ale ja nie sugeruje ciąży po testach owulacyjnych, napisałam, żeby zrobiła test ciążowy, a że u mnie "wyłapały" też ciążę, to znaczy były pozytywne w ciąży to druga sprawa.
Ale jaka teoria? Testu ciążowego? To zwykły przypadek.Ja akurat wierzę w testy owu bo u mnie się ta teoria sprawdziła. Ale wiadomo ze tym co się nie sprawdziła to nie będą wierzyć. Może jeszcze nic straconego. Ja też stawiałabym na ten 15dc u cb. Powodzenia
Kylyyy1408
Gratuluje natomiast ja w to nie wierze ponieważ każdy z tych testów ma wykrywać inny hormon, test owulacyjny nie wykryje bety, wiec uważam to za czysty przypadek ale oczywiście szanuje każda wypowiedz, każdy ma prawo do swojego zdaniaJa akurat wierzę w testy owu bo u mnie się ta teoria sprawdziła. Ale wiadomo ze tym co się nie sprawdziła to nie będą wierzyć. Może jeszcze nic straconego. Ja też stawiałabym na ten 15dc u cb. Powodzenia
Avis
Sorki, myslalam, że do mnie. U mnie wyłapalo, ale tak jak mówię, to nie jest wyznacznik, dlatego napisałam o ciążowym.To patrz wpis oczko wyżej od tego twojego To nie było do Ciebie Zawsze ktoś się znajdzie, kto twierdzi, że owulacyjnym można zrobić test ciążowy.
Ale jaka teoria? Testu ciążowego? To zwykły przypadek.
Kylyyy1408
Tez uważam, to za przypadek. A ja niw robiłam owulacyjnych testów zeby sprawdzić jakoś ciąże tylko dlatego, ze ta „mokrosc” od 2-3 dni mnie batdzo zmyliła, bo nigdy nie mam tak przed okresem, ale obstawiam ze jednak ta owu się przesunęła :/To patrz wpis oczko wyżej od tego twojego To nie było do Ciebie Zawsze ktoś się znajdzie, kto twierdzi, że owulacyjnym można zrobić test ciążowy.
Ale jaka teoria? Testu ciążowego? To zwykły przypadek.
reklama
Avis