reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

dowikla.. co z tego skoro i tak mi to wróci :-D po synku na wiosnę wyglądałam jak szkielet.. i wieszak na ubrania.. a jesienią byłam już spuchnięta że aż spodnie za ciasne :-D no ale tak to jest jak się pracuje w spożywce i dzień zaczyna od pączka :-D :-D :-D no i chyba też trochę antykoncepcji wina :crazy:

Pinka..jak będziesz znowu w ciąży to daj cynka.. aparatu raczej pozbywac się nie będę.. a do zdjęć pozowanych to chyba mam dobrą rękę:tak:;-) tylko musisz być w Poznaniu :-D
wogóle to polecam się na przyszłość:-D:-D:-D

za komplemenciochy dziękuję :-) niektórzy nie mogą wyjść z podziwu że zrobiłam te fotki sama :-D a to tak jakoś mi się nudziło i sobie cykałam.. no ładne są.. ale chce jeszcze lepsze.. jakby nie było mam jeszcze 3 miesiące do dążenia do doskonałości :-D

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję dziękuję..
a czy brzusio na chłopca.. ile w tym prawdy okaże się we wrześniu :-D bo np cere to mam baaardzo na dziewczynkę :-D i zachcianki też :-D a brzuszek identyko jak w pierwszej ciąży :-D mój slubny obstawia że się bliźniaki chowają jeden za drugim :-D

A na usg juz widziałas co bedzie???
Bo w kształt brzucha to ja tam nigdy nie wierzyłam i jak dla mnie jet to jedna wielka bzdura:-);-)
Nie no jak beda blizniaki to dopiero bedziesz miala wesoło:-D:-D:-DTo wtedy razem zamkna nas w wariatkowie:szok::-D:-D:-D

A tak serio to najwazniejsze zeby dzidzia była zdrowa:tak::tak::tak:

dowikla no właśnie jeden doktor wypatrzył chłopca.. ale nie na 100%.. a drugi lekarz dziewczynkę.. i tez nie na 100%.. a że ruchy czuję non stop bez chwili przerwy to mój chłop obstawia bliźniaki :-D :-D :-D i modli się tylko żeby jednojajowe nie były :-D

Dzien Rodziny w przedszkolu

1111111111111111.jpg 4444444444444444.jpg

33333333333333333.jpg 222222222222222222222222222.jpg

reklama
Do góry