reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

dowikla.. co z tego skoro i tak mi to wróci :-D po synku na wiosnę wyglądałam jak szkielet.. i wieszak na ubrania.. a jesienią byłam już spuchnięta że aż spodnie za ciasne :-D no ale tak to jest jak się pracuje w spożywce i dzień zaczyna od pączka :-D :-D :-D no i chyba też trochę antykoncepcji wina :crazy:

Pinka..jak będziesz znowu w ciąży to daj cynka.. aparatu raczej pozbywac się nie będę.. a do zdjęć pozowanych to chyba mam dobrą rękę:tak:;-) tylko musisz być w Poznaniu :-D
wogóle to polecam się na przyszłość:-D:-D:-D

za komplemenciochy dziękuję :-) niektórzy nie mogą wyjść z podziwu że zrobiłam te fotki sama :-D a to tak jakoś mi się nudziło i sobie cykałam.. no ładne są.. ale chce jeszcze lepsze.. jakby nie było mam jeszcze 3 miesiące do dążenia do doskonałości :-D

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję dziękuję..
a czy brzusio na chłopca.. ile w tym prawdy okaże się we wrześniu :-D bo np cere to mam baaardzo na dziewczynkę :-D i zachcianki też :-D a brzuszek identyko jak w pierwszej ciąży :-D mój slubny obstawia że się bliźniaki chowają jeden za drugim :-D

A na usg juz widziałas co bedzie???
Bo w kształt brzucha to ja tam nigdy nie wierzyłam i jak dla mnie jet to jedna wielka bzdura:-);-)
Nie no jak beda blizniaki to dopiero bedziesz miala wesoło:-D:-D:-DTo wtedy razem zamkna nas w wariatkowie:szok::-D:-D:-D

A tak serio to najwazniejsze zeby dzidzia była zdrowa:tak::tak::tak:

dowikla no właśnie jeden doktor wypatrzył chłopca.. ale nie na 100%.. a drugi lekarz dziewczynkę.. i tez nie na 100%.. a że ruchy czuję non stop bez chwili przerwy to mój chłop obstawia bliźniaki :-D :-D :-D i modli się tylko żeby jednojajowe nie były :-D

Dzien Rodziny w przedszkolu

1111111111111111.jpg 4444444444444444.jpg

33333333333333333.jpg 222222222222222222222222222.jpg

reklama
Do góry