reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Hej, Mam na imię Justyna. Mam 28 lat, jestem z górnego Śląska. To moja druga ciąża, pierwsza niestety poroniona w grudniu 2017. O to maleństwo staraliśmy się porządnie 3 cykle [emoji16] Termin porodu wypada na 9.05.

reklama
Więc i ja się witam z Wami. Poczytuję Was od ok. dwóch tygodni, ale dopiero od dzisiaj mogę się oficjalnie pochwalić, że dołączam do Waszego grona :biggrin2:
Wyjaśnienie skąd jestem zajęłoby mi dłuższą chwilę, bo to skomplikowane - aktualnie mieszkam za granicą. Wkrótce stuknie mi 35 lat i to moja pierwsza ciąża. O dziecko staramy się od pięciu lat, a w międzyczasie przytrafiło się jedno potwierdzone poronienie (w styczniu 2017). Widzę, że wiele z Was jest po przejściach lub z bagażem doświadczeń, jednak mam nadzieję, że potrzymacie kciuki i za nas ;)

Hej dziewczynki ! Mam na imię Sandra, jestem z Częstochowy i mam 27 lat :) OM 05.08.2018 TP 12.05.2019r.
Napiszcie mi jakie mialyscie lub macie objawy w 10,11tc ... Ja nie mam prawie zadnych, nie wiem czy mam sie cieszyc czy coś jest nie tak ?
Pozdrawiam

Hej dziewczynki ! Mam na imię Sandra, jestem z Częstochowy i mam 27 lat :) OM 05.08.2018 TP 12.05.2019r.
Napiszcie mi jakie mialyscie lub macie objawy w 10,11tc ... Ja nie mam prawie zadnych, nie wiem czy mam sie cieszyc czy coś jest nie tak ?
Pozdrawiam
Hej Sandra, zapraszamy na wątek ogólny, tam dziewczyny Ci napisza jak się czuje [emoji4][emoji4]
Tu masz link Link do: Majóweczki 2019

To ja też coś o sobie: mam na imię Agata, 33 lata. To moja 3 ciąża. Mieszkam w Gdańsku. Termin z OM 29.5 a z USG 24.05.
[emoji41][emoji41][emoji41]

Hej dziewczyny ;) nasza pierwsza ciąża;) póki co wszystko dobrze ;) tydzień 9;) serduszko bije ;) 5.11 prenatalne. Termin porodu 24.05 ;) województwo opolskie;) gratulacje dla wszystkich przyszłych mam ;)

Chyba tez powinnam się tutaj odezwać :)
Mam na imię Nikola, mam 20 lat. To moja pierwsza ciąża, nie do końca planowana [emoji39] aktualnie kończymy 10 tydzień. Termin porodu mamy na 19.05. Mieszkamy z narzeczonym w okolicach Katowic, ale często tez bywamy w moim rodzinnym Gdańsku [emoji4]

Chyba tez powinnam się tutaj odezwać :)
Mam na imię Nikola, mam 20 lat. To moja pierwsza ciąża, nie do końca planowana [emoji39] aktualnie kończymy 10 tydzień. Termin porodu mamy na 19.05. Mieszkamy z narzeczonym w okolicach Katowic, ale często tez bywamy w moim rodzinnym Gdańsku [emoji4]

Witaj imienniczko;) tydzień różnicy między nami ;) ja za to bywam w Katowicach;)

Hej, czytam Was od samego początku ale do tej pory nie miałam odwagi się dołączyć. Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Mam 32 lata, od 10 starałam się o dziecko. Mam za sobą jedną stratę ciazy w 10t -tym bardziej żyję w strachu i wydaje mi się że obecna ciąża jest tak krucha ze jak tylko zacznę o tym mówić to czar pryśnie. Termin na 3.05

reklama
Hej, czytam Was od samego początku ale do tej pory nie miałam odwagi się dołączyć. Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Mam 32 lata, od 10 starałam się o dziecko. Mam za sobą jedną stratę ciazy w 10t -tym bardziej żyję w strachu i wydaje mi się że obecna ciąża jest tak krucha ze jak tylko zacznę o tym mówić to czar pryśnie. Termin na 3.05
Będzie dobrze- musi ;)

Do góry