reklama
porcelana
Fanka BB :)
Hej. Ja tu już byłam chwilę [emoji6]
Jednak z końca kwietnia termin ewidentnie przesunie się na maj ze względu na moje długie i nieregularne cykle, co z resztą potwierdziło dotychczas USG.
Mam na imię Michalina, rocznik 1990. Mieszkam pod Poznaniem. To moja druga ciąża, pierwsza poroniona w maju tego roku w 10 tygodniu. Powodem był brak echa zarodka. Udało się ponownie zajść w 3 cyklu. Tym razem serduszko się pojawiło, chociaż zarodek słabo rośnie, ale jestem obstawiona lekami, beta rośnie i wierzę, że tym razem będzie dobrze [emoji6] [emoji110]
Jednak z końca kwietnia termin ewidentnie przesunie się na maj ze względu na moje długie i nieregularne cykle, co z resztą potwierdziło dotychczas USG.
Mam na imię Michalina, rocznik 1990. Mieszkam pod Poznaniem. To moja druga ciąża, pierwsza poroniona w maju tego roku w 10 tygodniu. Powodem był brak echa zarodka. Udało się ponownie zajść w 3 cyklu. Tym razem serduszko się pojawiło, chociaż zarodek słabo rośnie, ale jestem obstawiona lekami, beta rośnie i wierzę, że tym razem będzie dobrze [emoji6] [emoji110]
Cześć
Jestem Klaudia, 24 lata Łódź. To moja pierwsza ciąża, także jestem pełna obaw. Przewidywany termin to 19.05.
Jestem Klaudia, 24 lata Łódź. To moja pierwsza ciąża, także jestem pełna obaw. Przewidywany termin to 19.05.
Hej jestem Majka, na majówki się już chyba nie załapie bo według miesiączki hmmm termin na 6.06 ale czerwcówek jeszcze nie ma do miesiączki zostało mi równo 7 dni niczego nie sprawdzałam, ale być może może może a prawdopodobieństwo duże chętnie wsiąknę od Was troszkę ciążowej energii
Ann_
Fanka BB :)
Jest wątek czerwcowek. Jeszcze nie przyklejony na głównej ale jest nizej.Hej jestem Majka, na majówki się już chyba nie załapie bo według miesiączki hmmm termin na 6.06 ale czerwcówek jeszcze nie ma do miesiączki zostało mi równo 7 dni niczego nie sprawdzałam, ale być może może może a prawdopodobieństwo duże chętnie wsiąknę od Was troszkę ciążowej energii
Link do: Czerwcowe Mamy 2019
Hej. Jestem Wiola. Mieszam ok 40 km od Warszawy.
To moja 3 ciąża. W domu mam 8 letnia córkę i 7 letniego syna.
O ciąży dowiedziałam się wczoraj. Termin miesiączki to 20.09 ale nie przyszła no i zrobiłam ten a ty od razu dwie czerwone kreski. Do lekarza miałam iść jutro ale chyba za wcześnie. Pójdę za 2 tyg
To moja 3 ciąża. W domu mam 8 letnia córkę i 7 letniego syna.
O ciąży dowiedziałam się wczoraj. Termin miesiączki to 20.09 ale nie przyszła no i zrobiłam ten a ty od razu dwie czerwone kreski. Do lekarza miałam iść jutro ale chyba za wcześnie. Pójdę za 2 tyg
Hej! jestem Ania i mam 28 lat mieszkam w małym miasteczku w województwie śląskim. Jest to moja druga ciąża, pierwsza niestety była pozamaciczna i zakończyła się laparoskopią dzisiaj rozpoczynam 9 tydzień ciąży, OM 2 sierpnia, a termin porodu z obliczeń lekarza wypada na 11 maja pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję fasolek
reklama
Cześć dziewczyny, mam na imię Marta jestem z Łodzi, jak ostatnio pisałam na tym forumm miałam 23 lata, stąd nick 23marta, teraz powinno być odwrotnie 32marta
Druga ciąża 8hbd, liczę na dziewczynkę, mam w domu dwóch chłopców - bliźniaki lat 9. Termin na 17 maja
Druga ciąża 8hbd, liczę na dziewczynkę, mam w domu dwóch chłopców - bliźniaki lat 9. Termin na 17 maja