reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Natalia91

Fanka BB :)
Dziewczyny jest nas coraz więcej, niech każda napisze tu o sobie parę słów np. Skąd jest, ile ma lat, która to ciąża, wiadomo imię [emoji6] i termin OM i porodu [emoji4]

reklama
Ja jestem Natalia mam 27 lat jest to moja 4 ciąża, mam jednego synka, jestem z Podkarpacia. Termin OM 18.07 termin porodu 29.04

Hej, nazywam się Paulina [emoji3]jest to moja 3 ciąża.( raz poronienie, drugi raz ciąża obumarła) mam nadzieje ze tym razem się uda[emoji173]️ termin na 13 Maja[emoji177]

Cześć, dziewczyny i gratulacje! Jestem Monika, mam 28 lat i jestem z Trójmiasta. To moja pierwsza ciąża, więc panikuję, ale i baaardzo się cieszę. Termin OM 27.07, a termin porodu wg kalkulatora BB 3 maja :)

Ostatnia edycja:
Nazywam się Dorota mam 33 lata, jestem z lubelskiego, to moja druga ciąża, mam 11 miesięczną córkę. Termin OM 29.07, termin porodu 05.05

Jestem Justyna, mieszkam 40 km od Zurych, mam synka prawie dwuletniego, termin drugiej ciazy na koniec kwietnia/poczatek maja [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem Misia, lat 26 :) To moja druga ciąża, starsza córka ma 8 lat. Termin ciężko na ten moment wyliczć, ze względu na moje baardzo nieregularne cykle, ale wypada +/- na połowę Maja. Dowiem się pewnie niedługo, jak dzidziuś trochę podrośnie :) Mieszkam niedaleko Łodzi.

Do góry