reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :)

reklama
Mam na imię Kasia w tym roku skończę 28 lat mam dwóch synów Kacpra który w tym roku skończy 9 lat i Adrian który będzie miał 4 latka jestem mamusia listopadową ( a powinnam być grudniową niestety mojemu pierwszemu synowi nie chciało się dłużnej siedzieć w brzuszku i o 3 tyg wcześniej na świat przywitał ) i czercówka jestem ze śląska ( dokładnie Zawiercie )

Mam na imię Kasia w tym roku skończę 28 lat mam dwóch synów Kacpra który w tym roku skończy 9 lat i Adrian który będzie miał 4 latka jestem mamusia listopadową ( a powinnam być grudniową niestety mojemu pierwszemu synowi nie chciało się dłużnej siedzieć w brzuszku i o 3 tyg wcześniej na świat przywitał ) i czercówka jestem ze śląska ( dokładnie Zawiercie )
Moj maż by się już zaperzył i powiedział, że Zawiercie jest za granica! A.wojewodztwo śląskie nie znaczy że śląsk :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

M@gda - mój mąż tu się przeniósł z Krakowa a jego komentarzy to już lepiej nie komentować, bo ja tam nie chciałam z kilku powodów
Ja sie yylko troche smieje, bo nie do konca rozumiem o co chodzi... Moj maz jest z Jastrzębia Zdroju. I mimo, ze nie jest taki zatwardzialy w tej slaskiej odrebnosci, bo jego rodzice.z mazur pochodzili, to nawet wg niego Zawiercie to nie slask ;) ale nie mowie tego zlosliwie.

A co mowi twoj maz? Zaintrygowalas mnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przyszła pora na mnie :)
Mam na imię Magda i skończyłam 4.04 26 lat :) jestem z moim M. po ślubie niecałe 9 miesięcy, nie mamy dzieci :) to moja pierwsza ciąża, udało się za pierwszym razem :) jestem psychologiem i pracuje w Poradni Psych-Ped :) jestem rodowita bialostoczanka, ale miłość sprawiła ze obecnie mieszkam w Brodnicy (woj. kujawsko-pomorskie).
Z OM poród wypada na 26.11, ale ciąża jest najprawdopodobniej młodsza stąd jestem u Was :)

Do góry