reklama
mikini26
Zaangażowana w BB
Kinga trzymam kciuki. Moja szlagierów tez miała puste jajo i potem jak zaszła w ciążę to bliźniaki zdrowe i silne [emoji5]
Ładnie u mnie już widać 1 kropke
Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie 6t+5d
M@gda
Moderatorka
A ja mam nadzieje na 2... ale zobaczymy.Mam nadzieję ze u mnie tez bedzie tylko jedna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam na imię Kasia w tym roku skończę 28 lat mam dwóch synów Kacpra który w tym roku skończy 9 lat i Adrian który będzie miał 4 latka jestem mamusia listopadową ( a powinnam być grudniową niestety mojemu pierwszemu synowi nie chciało się dłużnej siedzieć w brzuszku i o 3 tyg wcześniej na świat przywitał ) i czercówka jestem ze śląska ( dokładnie Zawiercie )
M@gda
Moderatorka
Moj maż by się już zaperzył i powiedział, że Zawiercie jest za granica! A.wojewodztwo śląskie nie znaczy że śląsk :dMam na imię Kasia w tym roku skończę 28 lat mam dwóch synów Kacpra który w tym roku skończy 9 lat i Adrian który będzie miał 4 latka jestem mamusia listopadową ( a powinnam być grudniową niestety mojemu pierwszemu synowi nie chciało się dłużnej siedzieć w brzuszku i o 3 tyg wcześniej na świat przywitał ) i czercówka jestem ze śląska ( dokładnie Zawiercie )
M@gda
Moderatorka
Ja sie yylko troche smieje, bo nie do konca rozumiem o co chodzi... Moj maz jest z Jastrzębia Zdroju. I mimo, ze nie jest taki zatwardzialy w tej slaskiej odrebnosci, bo jego rodzice.z mazur pochodzili, to nawet wg niego Zawiercie to nie slask ale nie mowie tego zlosliwie.M@gda - mój mąż tu się przeniósł z Krakowa a jego komentarzy to już lepiej nie komentować, bo ja tam nie chciałam z kilku powodów
A co mowi twoj maz? Zaintrygowalas mnie.
reklama
Przyszła pora na mnie
Mam na imię Magda i skończyłam 4.04 26 lat jestem z moim M. po ślubie niecałe 9 miesięcy, nie mamy dzieci to moja pierwsza ciąża, udało się za pierwszym razem jestem psychologiem i pracuje w Poradni Psych-Ped jestem rodowita bialostoczanka, ale miłość sprawiła ze obecnie mieszkam w Brodnicy (woj. kujawsko-pomorskie).
Z OM poród wypada na 26.11, ale ciąża jest najprawdopodobniej młodsza stąd jestem u Was
Mam na imię Magda i skończyłam 4.04 26 lat jestem z moim M. po ślubie niecałe 9 miesięcy, nie mamy dzieci to moja pierwsza ciąża, udało się za pierwszym razem jestem psychologiem i pracuje w Poradni Psych-Ped jestem rodowita bialostoczanka, ale miłość sprawiła ze obecnie mieszkam w Brodnicy (woj. kujawsko-pomorskie).
Z OM poród wypada na 26.11, ale ciąża jest najprawdopodobniej młodsza stąd jestem u Was