reklama
martyska1223
Fanka BB :)
Hej! mam na imię Edyta, 28lat i jestem w pierwszej ciąży. Razem z partnerem od grudnia mieszkamy w Łomiankach pod warszawą. Według usg termin porodu przypada na 13 lipca :-)
pozdrawiam was serdecznie :-)
Witaj! Napisz coś więcej o sobie, jak dzidzia , jak twoje samopoczucie
Ps. Ten sam termin mamy
Witam i ja się dołączam
Mam na imię Monika, jestem mężatką od półtora roku. Razem z mężem mieszkamy na Górnym Śląsku, okolice Katowic.
Obecnie jestem w pierwszej ciąży, termin na 30tego sierpnia 2015.
Generalnie z samopoczuciem jest ok, chociaż nie powiem, wymioty i zawroty głowy mnie męczą.
Oby jak najkrócej
Miło poznać !!
Mam na imię Monika, jestem mężatką od półtora roku. Razem z mężem mieszkamy na Górnym Śląsku, okolice Katowic.
Generalnie z samopoczuciem jest ok, chociaż nie powiem, wymioty i zawroty głowy mnie męczą.
Oby jak najkrócej
Miło poznać !!
Z dzidzią wszystko ok, według usg rozwija się bardzo dobrze.:-) Przede mną kontrolne badania i z niecierpliwością czekam na kolejne usg, bo źle się czuję jak nie kontroluję non stop stanu maleństwa (pewnie przesadzam, ale to po prostu brak cierpliwości) ;-)
Jeżeli chodzi natomiast o mój stan zdrowotny to od ponad miesiąca mam intensywny katar, który uniemożliwia mi sen w nocy. Byłam u laryngologa i internisty i pomimo przepisanych leków nic nie pomaga, więc siedzę na zwolnieniu - w nocy się męczę, a w dzień robię sobie drzemki :-) Lekarze nie mają ze mną prosto, bo wiadomo w ciąży powinno się ograniczyć leki, a ja do tego jestem astmatyczką i alergiczką. Mam nadzieję, ze jak nadejdzie wiosna to trochę mi ulży ;-) Pierwszy trymestr minął mi na dolegliwościach typowo ciążowych. czyli mdłościach, ale o dziwo nie porannych, ale wieczorowych. Na szczęście ustąpiły :-)
Jeżeli chodzi natomiast o mój stan zdrowotny to od ponad miesiąca mam intensywny katar, który uniemożliwia mi sen w nocy. Byłam u laryngologa i internisty i pomimo przepisanych leków nic nie pomaga, więc siedzę na zwolnieniu - w nocy się męczę, a w dzień robię sobie drzemki :-) Lekarze nie mają ze mną prosto, bo wiadomo w ciąży powinno się ograniczyć leki, a ja do tego jestem astmatyczką i alergiczką. Mam nadzieję, ze jak nadejdzie wiosna to trochę mi ulży ;-) Pierwszy trymestr minął mi na dolegliwościach typowo ciążowych. czyli mdłościach, ale o dziwo nie porannych, ale wieczorowych. Na szczęście ustąpiły :-)
Monia861
Witam i ja się dołączam
Oby jak najkrócej
Miło poznać !!
Witamy Ale to forum jest przeznaczone dla mam z lipcowym terminem porodu, jezeli chcesz oczywiscie mozesz do nas zagladac, ale chyba lepiej przezywac wszystkie zmiany, badania i przygotowania z osobami o podobym terminie porodu.
Tutaj masz link do sierpniowych mam https://www.babyboom.pl/forum/sierpniowe-mamy-2015-a-f596/
angi-wawa1988
Envelop Milo nam termin masz na lipiec czy sierpień?
Monia861
Z dzidzią wszystko ok, według usg rozwija się bardzo dobrze.:-) Przede mną kontrolne badania i z niecierpliwością czekam na kolejne usg, bo źle się czuję jak nie kontroluję non stop stanu maleństwa (pewnie przesadzam, ale to po prostu brak cierpliwości) ;-)
Fanta tutaj mamy temat do pogaduszek o wszytskim https://www.babyboom.pl/forum/lipcowe-mamy-2015-a-f595/lipcowe-mamy-2015-a-72996/index363.html Zapraszamy! Wejdziesz na ogolny temat to zobaczysz, ze wiekszosc z nas walczy z jakimis przeziebieniami
reklama
Cześć dziewczyny, jestem Agnieszka w tym roku kończę 28 lat i od prawie 4 jestem szczęśliwą mężatką. Spodziewamy się naszego pierwszego dziecka, wczoraj okazało się że będzie to synuś. Będę więc miała w domu 3 chłopaków, bo oprócz męża mieszka z nami roczny labrador.