reklama
M@gda
Moderatorka
W ktora strone te 100km?Ja tez napisze pare slow o sobie [emoji4] jestem Kasia, mieszkam 100km od Warszawy, mam 29lat i 10 letniego synka Antosia. Z Mężem jesteśmy 10 lat po ślubie. Żałuje ,ze dopiero teraz zdecydowaliśmy się na drugie dzieciątko ,ale jak to mówią lepiej później niż wcale [emoji4][emoji3] pracuje w Liceum i uczę języka niemieckiego. Pozdrawiam Was [emoji8][emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja oryginalnie pochodzę ze Skarżyska. A teraz mieszkam koło Piaseczna.Południe a dokładnie niedaleko Radomia [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Jeszcze mnie tu nie było!
Mam na imię Daria, mieszkam w Krakowie- ;-). Jestem po ślubie prawie 10 lat (w lutym), synek w czerwcu skończy 9 lat. Tak ogólnie to chyba tyle ;-)
Mam na imię Daria, mieszkam w Krakowie- ;-). Jestem po ślubie prawie 10 lat (w lutym), synek w czerwcu skończy 9 lat. Tak ogólnie to chyba tyle ;-)
Ostatnia edycja:
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Hej
Mam na imię Marta jestem z Warszawy. Mam 27lat.
Mam już córeczkę że stycznia 2012 czyli ma już 5 lat
Po ślubie jesteśmy 5 lat.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam na imię Marta jestem z Warszawy. Mam 27lat.
Mam już córeczkę że stycznia 2012 czyli ma już 5 lat
Po ślubie jesteśmy 5 lat.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się i ja nieśmiało mam 27 lat, pochodzę z Kielc ale od 8 lat mieszkam w Krakowie. 3,5 roku po ślubie, mam prawie dwuletnia córeczkę (koniec maja 2015), drugi dzidziuś w 100% planowy już od jakiegoś roku ale nie udawało się. Byłam już u gina jak tylko zrobiłam test bo leczę się na niedoczynnosc tarczycy i musiałam sprawdzić czy wszystko OK.
Ciąża jeszcze nie potwierdzona, bo za wcześnie, jednak podczas badania okazało się ze mam delikatne plamienie i dostałam luteinę dopochwową. Za 2 tygodnie idę do lekarza mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji1307][emoji171]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciąża jeszcze nie potwierdzona, bo za wcześnie, jednak podczas badania okazało się ze mam delikatne plamienie i dostałam luteinę dopochwową. Za 2 tygodnie idę do lekarza mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji1307][emoji171]
eklerkaa
Fanka BB :)
Witaj, który tydzień wypada z OM.Witam się i ja nieśmiało mam 27 lat, pochodzę z Kielc ale od 8 lat mieszkam w Krakowie. 3,5 roku po ślubie, mam prawie dwuletnia córeczkę (koniec maja 2015), drugi dzidziuś w 100% planowy już od jakiegoś roku ale nie udawało się. Byłam już u gina jak tylko zrobiłam test bo leczę się na niedoczynnosc tarczycy i musiałam sprawdzić czy wszystko OK.
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
reklama
Witaj, który tydzień wypada z OM.
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
Z OM wychodzi 5 tydzień (4 tygodnie i 6 dni)