reklama
No to i ja po tak długiej nieobecności na forum mogę dołączyć do tego zacnego grona. Jestem Aga.Mam bite 35, dwójkę cudnych dzieci Filip (14l) i Kaja (11) i spodziewam się wyczekiwanego cudu.Termin 3.08.2017.
Witam się☺
Witam się☺
Gratuluję i witam kolejną kosnetolożkę jak się czujesz? Jakie objawy?
Póki co niewiele, duzo wiecej śpię, czasem drzemne w ciągu dnia, piersi bolą juz od sprzed terminu @ I cos spodni nie dopinam[emoji4] poki co zadnych mdlosci I oby tak zostało.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
miodulka
Zaciekawiona BB
Ja mam termin na 30 tego sierpnia z om. Z usg jeszcze nie wiem. Ale i tak będę miała planowo cc także pewnie termin ustala indywidualnieMahoniowa, to idziemy podobnie, myslalam,ze jestem tu sama z koncowki sierpnia[emoji4]
Ja sobie wyliczylam 31go, a moja Pani doctor dzis 26/27 sierpien. Tez 4 tydzien[emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam jestem Kamila mam 26 lat i mieszkam w UK.Mam 2 córeczki i obecnie spodziewam się trzeciego maleństwa,jestem w 7 tyg ciąży.Mam nadzieję że tym razie będzie synek
Witaj gratulacjeWitam jestem Kamila mam 26 lat i mieszkam w UK.Mam 2 córeczki i obecnie spodziewam się trzeciego maleństwa,jestem w 7 tyg ciąży.Mam nadzieję że tym razie będzie synek
Mama2raz
Fanka BB :)
Witajcie. Dołączam do grupy sierpniowych mam. Jestem mamą osmioletniego łobuza w sierpniu stracilam aniolka w 9tc. W wigilię test mi wyszedl pozytywny z kalkulatora wychodzi 6t4d wizyte u lekarza planuję po nowym roku. Jestem 4msc po łyżeczkowaniu wiec strach jest i to ogromny!!
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Truskaweczka2017
Moderatorka
reklama
Mama2raz
Fanka BB :)
Truskaweczka2017 bardzo mi przykro ja nawet nie poznalam plci aniołka. Teraz musi byc juz tylko dobrze. Mamy tam na górze najlepszą opiekę.@Mama2raz ja w sierpniu straciłam córeczkę w 18tc, też miałam zabieg i też strasznie się boję
Który u ciebie tydzień? Potwierdzone juz przez lekarza?
Witaj Ratatujek. U mnie termin z om wychodzi na 20.08. Do lekarza idę 9.01 bo póki co z testu wiem ze jest ciaza. Lekarz musi potwierdzić. Nie chcialam isc za szybko na wizyte zeby znowu nie usłyszeć za wczesnie pani przyszla, jest pecherzyk prosze przyjsc za 2 tygodnie!.Witajcie Chętnie dołącze do Waszej grupy. To moja druga ciąża, mam dwuletnią córeczkę, teraz czekamy na rodzeństwo dla Jagódki termin porodu 6.08.
9.01 to bedzie juz 9tc według OM wiec juz pieknie bedzie widac maluszka i serduszko na ktire czekam z niecierpliwością [emoji173][emoji173]