reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

reklama
No to i ja po tak długiej nieobecności na forum mogę dołączyć do tego zacnego grona. Jestem Aga.Mam bite 35, dwójkę cudnych dzieci Filip (14l) i Kaja (11) i spodziewam się wyczekiwanego cudu.Termin 3.08.2017.
Witam się☺

Mahoniowa, to idziemy podobnie, myslalam,ze jestem tu sama z koncowki sierpnia[emoji4]
Ja sobie wyliczylam 31go, a moja Pani doctor dzis 26/27 sierpien. Tez 4 tydzien[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termin na 30 tego sierpnia z om. Z usg jeszcze nie wiem. Ale i tak będę miała planowo cc także pewnie termin ustala indywidualnie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Dołączam do grupy sierpniowych mam. Jestem mamą osmioletniego łobuza w sierpniu stracilam aniolka w 9tc. W wigilię test mi wyszedl pozytywny z kalkulatora wychodzi 6t4d wizyte u lekarza planuję po nowym roku. Jestem 4msc po łyżeczkowaniu wiec strach jest i to ogromny!!

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mama2raz ja w sierpniu straciłam córeczkę w 18tc, też miałam zabieg i też strasznie się boję
Truskaweczka2017 bardzo mi przykro :( ja nawet nie poznalam plci aniołka. Teraz musi byc juz tylko dobrze. Mamy tam na górze najlepszą opiekę.
Który u ciebie tydzień? Potwierdzone juz przez lekarza?

Witajcie :) Chętnie dołącze do Waszej grupy. To moja druga ciąża, mam dwuletnią córeczkę, teraz czekamy na rodzeństwo dla Jagódki :) termin porodu 6.08.
Witaj Ratatujek. U mnie termin z om wychodzi na 20.08. Do lekarza idę 9.01 bo póki co z testu wiem ze jest ciaza. Lekarz musi potwierdzić. Nie chcialam isc za szybko na wizyte zeby znowu nie usłyszeć za wczesnie pani przyszla, jest pecherzyk prosze przyjsc za 2 tygodnie!.
9.01 to bedzie juz 9tc według OM wiec juz pieknie bedzie widac maluszka i serduszko na ktire czekam z niecierpliwością [emoji173][emoji173]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry