reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Kasica89 witamy na naszym wątku STYCZNIÓWEK2013 :-)
O I BARDZO FAJNIE, ŻE MAMY WŚRÓD NAS PANIĄ fotograf :tak:
Może kiedyś dojdzie do spotkania styczniówek 2013 i ich pociech i będą pamiątkowe fotki :happy2:

Troszkę późno - ale i ja postanowiłam się przedstawić. Jestem z małopolski, mam 36 lat :szok: . Mam 13 letniego syna :):):)
Razem z moim partnerem spodziewamy się córeczki, która planowo ma przyjść na świat 29.01.2013 r.

Witam wszystkie stycznióweczki:-)

Witam!

Troszkę póżno ale mogę się dołączyć?
Mam na imię Małgorzata mam 21 lat z Narzeczonym jestem 3 lata a dzidzia mimo młodego wieku planowana;-)Będzie córeczka;-)

gosia081145 witamy wśród styczniówek 2013 ;-):tak::-D:-)
Zapraszamy do naszego wątku ogólnego: STYCZEŃ 2013;-)
Na bierząco możesz z nami pisać i podczytywać co u każdej z nas i naszych pociech.
A na kiedy termin porodu masz? Pozdrawiam.

Witam :)
Mam na imię Sylwia, mam dwóch synków i jestem aktulanie w trzeciej ciąży - nie znamy niestety płci dziecka, bo się na każdym usg skutecznie ukrywa :D Przewidywany termin porodu mam na 31 stycznia 2013 :)
W chwili obecnej nie pracuje, prowadze dom i zajmję się synkami - Kubus ma 4 latka 6 miesięcy, a Kamilek 2 latka 9 miesięcy :)

Witaj sylvvia85, ja też rocznika 1985.
Spodziewam się synusia i mam termin na: 29 stycznia 2013.
Cieszymy się, że dołączyłaś do naszego grona styczniówek 2013.
Zapraszamy do wątku głownego: styczeń2013:)
Pzdr,

reklama
dziekuje :)
Ja mam dwóch synków , teraz przydałaby się córeczka, ale najwazniejsze, by dzieciątko było zdrowe :)
Nie wiem jak często będę mogła tu zaglądać, bo trochę teraz mało czasu mam, ale postaram się do Was zaglądać jak najczęściej :)
Pozdrawiam

Do góry