reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

reklama
Witajcie,
Mam na imię Dagmara. Jestem z Wrocławia i mam 33 lata. W piątek wieczorem zrobiłam pierwszy test. Pozytywny [emoji4] Oj to był ogromny szok.To moje trzecie maleństwo. A wiadomość zastała mnie w straszliwie trudnym momencie. Od trzech tygodni przebywam na oddziale przeszczepowym z młodszym synkiem. Tak więc po pierwszym niedowierzaniu staram sie myslec jednak pozytywnie. Zwłaszcza jak powróciłam na forum i jedna z Was napisała, ze slyszala juz serduszko swojego maluszka, to nabrałam mocy [emoji7] na razie wg kalkulatorów termin wychodzi na 07.08.2017
Pozdrawiam Was serdecznie.

Dołączam i ja :)
Mam na imię Justyna mam jednego synka 7 lat o ciąży dowiedziałam się wczoraj u mnie to raczej troszkę pogmatwane mianowicie ostatnia miesiączka 02.10 testy negatywne, 15.11 wizyta u gin na usg ciąży nie stwierdził więc na wywołanie okresu i uregulowanie przepisał mi tabletki anty :) grzeczni zjadłam całą paczuszkę czekając w końcu na okres no i nie ma :o A więc wczoraj zakupiłam test ciążowy no i od razu 2 krechy, a że ja w gorącej wodzie kąpana umówiłam się na wizytę prywatną i na usg widoczny pęcherzyk lekarz określił na 3-4 tydzień ale dokładnie będzie mógł stwierdzić na usg za 8 tygodni :)

Cześć to i ja nieśmiało dołączę mam (już za moment) 30 lat, 7.12 zrobiłam test blada II kreseczka, następnego dnia powtórzony bardziej widoczna. Potwierdzę jeszcze raz za kilka dni i umówię się może przed świętami jeszcze z gin. To moja trzecia ciąża. Termin porodu ok 20.08.

reklama
Do góry