reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;)

Cześć dziewczyny ! :) Mam 25 lat, jestem z Wrocławia. To będzie moje pierwsze dziecko ;) Obecnie jestem w połowie 6 tygodnia i po pierwszej wizycie u ginekologa gdzie po raz pierwszy widziałam pikające serduszko ;) Jestem kosmetologiem, ale na czas ciąży musiałam przerwać pracę z racji zagrażających zdrowiu dziecka warunków. Obecnie przesiaduje w domu, szukam dobrych duszyczek do pogadania i wspierania się wzajemnie ;)
Hey czyli jesteśmy od siebie oddalone o 50km ;) nie raz bywam w Wrocławiu ;)

reklama
Dzień dobry :) I ja się dopisze do tematu - choć bardzo ostrożnie bo 2 razy poroniłam we wczesnym etapie. Mam na imię Patrycja, jestem z Dzierżoniowa woj. dolnoślaskie. Jestem mamą już 7 letniego synka i prawie 5 letniej córci :) Pozdrawiam serdecznie

Witam ;) mam na imie Alicja i mam 24 lata jestem z dolnegoslaska:) po 5msc staran i jednym cyklu z tabletkami na wywolanie owulacji udalo sie. Mam 2kreski potwierdzona bete i jedna wizyte za soba na razie bylo widac tylko pecherzyk ale 9.12 ide na kolejna wizyte i mam nadziej ujrzec juz serduszko mojego robaczka :) termin z usg wychodzi na 3.08.2016 :)

Witam ;) mam na imie Alicja i mam 24 lata jestem z dolnegoslaska:) po 5msc staran i jednym cyklu z tabletkami na wywolanie owulacji udalo sie. Mam 2kreski potwierdzona bete i jedna wizyte za soba na razie bylo widac tylko pecherzyk ale 9.12 ide na kolejna wizyte i mam nadziej ujrzec juz serduszko mojego robaczka :) termin z usg wychodzi na 3.08.2016 :)
Witaj ;) gratulacje,a z jakiej miejscowości ;)my okolice Wrocławia

Dołączam do was kobitki! :-) mam na imię Agata mam 28lat jesteś z okolic Katowic. Od roku szczęśliwa mężatka. W maju tego roku byłam w pierwszej ciąży,niestety w 7tyg.poronilam,nie zaczęło bić serduszko nie obyło się bez zabiegu lyzeczkowania. Później miałam również małe komplikacje po samym zabiegu,brak okresu torbiel :-( ale udało się 21.11dowiedziałam się ze jestem w 2 ciąży,póki co beta ładnie przyrasta ale jestem przerażona każdym dniem i tym co mnie czeka. Straszna panikara ze mnie ;-) prowadzi mnie lekarz z Pszczyny,których obecnie jest na urlopie wiec dzisiaj wybiorę się do lekarza na wizytę w moim mieście bo starasznie się martwię czy wszystko w porządku :-) termin z ostatniej miesiączki wskazuje na rozwiązanie z początkiem sierpnia! :-) oby się udało,pozdrawiam :-)

Hej. Mam na imię Magda. Mam 23 lata. Jestem z woj. Kuj -pom. To nasze pierwsze maleństwo . Kilka miesięcy temu staraliśmy się Ale nie wychodziło. Później zrobiliśmy jakieś 2 miesiące prZerwy i sie udało. Obecnie pracuje nadal w sklepie spożywczym. Nie jest za wesoło. Ale narazie muszę się przemeczyc. Z moim partnerem jesteśmy 7 lat razem I razem mieszkamy . Ale nie zamierzamy póki co brać ślubu.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, mam na imię Marietta, 29lat (jeszcze) jestem z okolic Łodzi. To moja druga ciąża, pierwsza skończyła się w 9tyg brak tętna :( Teraz udało nam się w pierwszym cyklu i mam nadzieję że teraz wreszcie doczekam się Maleństwa! Ciąża potwierdzona betą a wizytę mam 12.12 :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie mamy, obyśmy dotrwały do końca w komplecie:)
Mam na imię Justyna, 33 lata, syn prawie 5 lat, mieszkam na Mazurach. Udało się w 2 cyklu starań, 14.12 mam wizytę i mam nadzieję usłyszeć serduszko:) Zamierzam pracować do maja, na razie objawy mam dość delikatne, męczy mnie mega senność i lekkie mdłości, zachcianek w sumie brak (ale gazowane mi się chce!!!) :)

reklama
Do góry