reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Jestem Ania 25 lat, województwo mazowieckie, w sumie prawie granica z warmińsko-mazurskim:). To moja pierwsza ciąża wg OM jakiś 6 tydzień. O dzidziusia z mężem staraliśmy się równo rok, właśnie w maju miałam iść zrobić wszystkie badania czemu się nie udaje, a tu taka niespodzianka ;) prawie dwa lata temu miałam nowotwór prawego jajnika, usunięty operacyjnie wraz z jajowodem, tak więc zostałam już tylko z jednym, ale według mojej Pani doktor pracuje za dwa ;) O niczym tak nie marzyłam jak o tej ciąży, a teraz jestem pełna obaw i zła na siebie, że nie potrafię się cieszyć :) mąż wariuje ze szczęścia, a ja codziennie modlę się żeby wszystko było w porządku :) według OM poród 21 stycznia, do lekarza idę w środę, beta powyżej 1000. POzdrawiam! :-)

reklama
Witam i ja :) mam na imię Ula, mam 31 lat, mieszkam na zielonym zadupiu śląska tj. w Kuczowie, jestem już mamą za chwile rocznego synka Aleksandra vel Olina ;) na drugiego bobaska zdecydowaliśmy się już po narodzinach pierworodnego, wiedzieliśmy że chcemy różnice max 2 lat :) no i chyba nam się udało ;)
Dziś już mi się kończy roczny macierzyński który był na syncia, ale do pracy wracam w sierpniu :(

Witam
to i ja sie przedstawie ;) Jestem Agata ,mam 31 lat . Mam już 2 letniego synka i czekam (mam nadzieję) na dziewuszkę :). Mieszkamy od 5lat na południowym wybrzeżu Anglii a z Polski jesteśmy ze śląska.

Iga,jeszcze 30 lat[emoji4] mieszkam od 4 lat na poludniu slonecznej Italii, moj maz stad pochodzi! Jestesmy malzenstwem od 2 lat, to bedzie nasze pierwsze dziecko, po polrocznych probach. Zajmuje sie profesjonanym przedluzaniem i zageszczaniem rzes i prowadze rowniez kursy z tym zwiazane oraz szaleje juz racZej szalalam podczas zajec ZUMBA fitness, ktorej jestem instruktorka oraz posiadaczka fotobudki, Nie wiem czy slyszelyscie taki hit weselny, ktora sciagnelismy wlasnie z Polski! Z polski pochodze z woj. Mazowieckiego miasto sierpc moze skojarzycie z piewem Kasztelan lub serem krolewski! U mnie w miescie jest tez piekny skansen wiec jesli bedziecie w okolicach to zapraszam! Bardzo sie ciesze ze trafilam na to forum i mozemy dziekic sie naszymi radosciami, wzruszeniami i pocieszac sie i wznacniac!

Iga jeszcze kiedyś był taki okrągły pyszny biały serek właśnie z sierpca, tak mi zasmakowal ze sprawdzałam gdzie to jest hehe a przy lustrze na szafie w sypialni mam zdjęcia z foto budki :)

Załączniki

• 1432989602711.jpg
    1432989602711.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 183
No wlasnie ja fotobudke odkrylam na weselu u mojej przyjaciolki w lipcu a w listopadadzie juz ja sciagnelismy do NAS bo czegos takiego Nie bylo i rozkrecamy ten biznes, wystawilismy sie na targach slubnych i zdobylismy duzo klientow na ten sezon slubny plus 18-stki Ale to tylko zajecia dodatkowe! Tak tak bialy serek prZepysZny

Tu mnie jeszcze nie było:)

Emila z Gdanska, 7 lat mieszkam w Norwegii, 33 lata, jestem po 4 letnich staraniach i zaskoczyło po pierwszym on vitro :)

Hej jestem Daria mam 25 lat .tTo moja pierwsza ciąża bardzo jestem szczęśliwa i tez pelna obaw .. Cieszę się ze będę mogła Was poznać i porozmawiać..☺☺☺

Kinga jeszcze 29 ;p mieszkam niedaleko Krk,termin dokaldnie lekarz jeszcze nie potwierdzil wg mnie 27/30 stycznia. Jestem mama prawie 2,5 latka.Jest to druga moja ciaza, Obecnie nie pracuje zajmuje sie synkiem,chce odchowac dzieci do wieku przedszkolnego i wracac do pracy. Zainteresowania: ksiazki moglabym czytac calymi dniami.czasem lubie tez dobry film obejrzec.

reklama
Do góry