reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Cześć. Jestem Patrycja mam 23 lata. Nasza starania o maleństwo szczęśliwe zakończyły się półtora miesiąca po ślubie. Ciąża przebiega prawidłowo, a nasz termin to 3 marca. Dzisiaj nasz Bąbelek ma 8tyg. i 3dni.

reklama
I ja się przywitam. :)
Mam na imię Natalia, jestem z Torunia, mam 23 lata. We wrześniu będziemy z mężem obchodzić pierwszą rocznicę ślubu. Jakoś tak wyszło, że jestem w pierwszej ciąży, na razie potwierdzonej testem, jutro mam pierwszą wizytę u lekarza. Jesteśmy już po pierwszym szoku. Termin pewnie na pierwszą połowę marca. :)

Nawet nie zauwazylam tego watku :). Mam na imie Ania, w lipcu stuknelo mi 23,od poczatku maja mieszkamy na samym wschodzie Holandii-zaraz przy granicy z Niemcami prawie.Ciaza byla szokiem,robilam badania w kwietniu,prolaktyna ok.1500 o gin powiedzial ze mam tylozgciecie macicy,wiec o dzidzie trzeba bedzie sie starac,a tu prosze mimo tego ze sie zabezpieczalismy ukazaly sie 2 kreski. Juz po pierwszym szoku na szczescie :)

Cześć Dziewczyny!
Mam na imię Basia, niedawno stuknęła mi Trzydziecha. Jestem w 8 tygodniu. Niestety, jak wiele z Was mam za sobą przykre doświadczenie jakim jest poronienie. Wydarzyło się to w 6 tygodniu, samoistnie i w kolejną ciążę zaszłam... w kolejnym cyklu (trochę w szoku byliśmy). Jestem lekko spanikowana, podczytywałam Was, ale nie odzywałam się, żeby nie zapeszać. Ale dzisiaj byłam na USG - wszystko jest ok, serduszko bije, reszta w normie. Wierzę, że mimo pewnie wielu chwil niepewności uda nam się urodzić zdrowe dzieciaki ;)

Witaj Bachuta! Ja jestem w identycznej sytuacji, poronilam samoistnie na początku czerwca, dwa tygodnie później byłam w ciąży, obecnie 10 tygodni i wszystko ok:-) jedno poronienie, do tego samoistne nie musi determinować kolejnych niepowodzeń- będzie dobrze.:-)

Witam się :-) chociaż jestem już z marcówkami od dawna, ale jakoś zapomniałam się tu wpisać :zawstydzona/y:
Mam na imię Kasia, mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża. W tą niedzielę świętujemy z mężem pierwszą rocznicę ślubu :-D Staraliśmy się "chwilę", przy trzecim cyklu się udało - urlop wykorzystaliśmy pracowicie ;-)
Obecnie jestem w 11 tygodniu, cieszę się coraz bardziej i czekam z niecierpliwością do marca :-)

reklama
Bachuta I Z@t ja mialam tak w pierwszej ciazy. Poronilam a w następnym cyklu udało się. Polozna mi powiedziała ze tak bywa w pierwszej ciąży że organizm musi sobie próbę zrobic. Nie jest to mile przeżycie no ale coz zrobic....