reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

reklama
hej dziewczyny :tak:

za namową iwo ;* postanowiłam do Was dołączyć :tak:

Mam na imię Ewelina, mam 26 lat, jestem prawie 3 lata po ślubie i to będzie nasze pierwsze dziecko. Termin porodu mam na 29 listopada :-) Wcześniejszą ciążę niestety poroniłam na początku :-(Z wykształcenia jestem inżynierem elektrykiem, ale obecnie jestem home menager :-D Mieszkam w niewielkiej wsi (pod Cieszynem) w Pogwizdowie :tak:

Witam, ma na imię Jagoda, mam 26 lat.
Obecnie mieszkam w Olsztynku, pochodze z Olsztyna. Jestem w zwiazku od 7 lat, 30 sierpnia mam w planach zalegalizowanie tego związku ;)
Pracuję w Urzędzie Miasta jako architekt krajobrazu.
To moja pierwsza ciąża.

Witajcie,
Mam na imię Marika, mam 29 lat, mieszkam pod Poznaniem. Mam już jednego synka, teraz na 95% będzie córeczka. To jest nasz drugi wielki cud, w pełnym tego słowa znaczeniu.
Termin mam na 7 albo 15 listopad (rozbieżność miedzy OM a USG)ale raczej będzie to drugi termin, bo na każdym USG potwierdza się, że to jednak młodsza ciąża.
Po ślubie jestem prawie 5 lat, wspólnie z mężem prowadzimy firmę.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny. Mam 37 lat od 9 lat mieszkam w Anglii a pochodzę z Trójmiasta. Teraz jestem w pierwszej ciąży po 2 letnich staraniach i problemów związanych z PCO, ktore wykryto u mnie. Termin mam na 5 listopada. W przyszlosci chcialabym wrocic do Polski :)
pozdrawiam i milo mi bedzie z Wami spedzic czas ..

Do góry