reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Mam na imie Ewelina, 31 lat, skonczylam administracje i oracuje w zawodzie. 7 lat po slubie, mam 2 letniego Synka ktry jest najwieksza mikoscia mojego zycia
Tynka5
Fanka BB :)
Mam na imię Ania, mam 28 lat. Mam 2 wspaniałych dzieciaków , 8 letnią panienkę i niespełna 2 letniego rozrabiakę :-). Od roku mieszkamy w UK. To moja 4 ciąża, poprzednia fasolka się rozmyśliła.
muuuum_to_be
Mama Janka
Czesc dziewczyny! Mam na imie Dorota, 25 lat, jestem szczesliwa mama Janka ze stycznia 2013 i partnerka od 4lat. Mieszkam w UK. Czekam z niecierpliwoscia na druga dzidzie
Martuska_D
Zaangażowana w BB
Hej. Mam na imię Marta, mam 27 lat,mieszkam w małej miejscowości w okolicach Lubina (25km) i Głogowa (24 km) :-) Jestem mamą 3 letniej Laury , niestety z jej tatą się rozstaliśmy i z obecnym partnerem czekamy na Maleństwo. :-)
Witam, mam na imie Iwona, mam 25 lat, jestem 2 lata po slubie, to nasza pierwsza Dzidzia, rok wczesniej bardzo wczesnie poronilam, a ze naleze do strasznych panikar, ta ciaze bardzo przezywam, mam nadzieje, ze z Wami bedzie lzej;-) Mieszkam na mazurach. Pozdrawiam
reklama
Podziel się: