reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

Mona ja mieszkam w zdrojach, więc mieszkałaś bardzo blisko mnie :-)

Cześć! Pewnie mnie nie pamiętasz. Jednak znamy się z Forum Mam majowych 2009. Ja teraz tez jestem w ciąży :-) Termin mam niby na grudzień, ale może i koniec listopada. Sam lekarz nie wie. Zadowmowilam się na grudniowym wątku, ale zaglądałam tu z ciekawości i Cie znalazłam. Serdecznie pozdrawiam i życzę samych pozytywów na czas ciąży i pomyślnego rozwiązania!

reklama
Cześć! Pewnie mnie nie pamiętasz. Jednak znamy się z Forum Mam majowych 2009. Ja teraz tez jestem w ciąży :-) Termin mam niby na grudzień, ale może i koniec listopada. Sam lekarz nie wie. Zadowmowilam się na grudniowym wątku, ale zaglądałam tu z ciekawości i Cie znalazłam. Serdecznie pozdrawiam i życzę samych pozytywów na czas ciąży i pomyślnego rozwiązania!

Witaj pewnie że pamiętam wyprzedziłaś mnie bo miałam napisać do Ciebie bo zauważyłam Cie na grudniowych mamusiach :-D Trzymam kciuki za kolejną ciążę i spokojnego rozwiązania. A majówki jeszcze aktywne czy już ucichło ?

Witaj pewnie że pamiętam wyprzedziłaś mnie bo miałam napisać do Ciebie bo zauważyłam Cie na grudniowych mamusiach :-D Trzymam kciuki za kolejną ciążę i spokojnego rozwiązania. A majówki jeszcze aktywne czy już ucichło ?

Wzajemnie trzymam kciuki. W sumie chyba tez będę listopadową mamą, bo po raz kolejny termin na 25 listopad potwierdził się.

Majówki na BB juz nie funkcjonują. Na FB jest utworzona grupa i tam czasem coś piszemy, ale to już nie to samo.

Cześć dziewczyny!
Mam na imię Natalia- mam 21 lat i to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 5 listopada :)
Nastawiam się na samotne macierzyństwo, niestety "tatuś" nie potrafił stanąć na wysokości zadania.
Mieszkam we Wrocławiu ;)

Ensenti, o...w koncu ktos z Wrocławia: ) z ktorej części? Ja z fabrycznej i tez na 5.11 mam termin:) a tatus.....moze przemysli i dorosnie, jest jeszcze troche czasu

O! W końcu ;) ja z okolic księża małego. A dzisiaj po wizycie byłam w Twoich okolicach ;)
A jesteś na zwolnieniu aktualnie czy do pracy chodzisz ?
I wiesz juz w jaki szpitalu chciałabyś rodzic ?

Na l4 jestem, to kawelek ode mnie. A gdzie do lekarza chodzisz? Chyba borowska, ale ja chce cc tak jak za 1 szym razem, tam z tego co wiem jak 1 sza byla cc to 2 tez robia i nie marudza a Ty?

reklama
Ja tez chciałabym cc. A jakis miałaś powód do cc za pierwszym razem? Podobno na Kamińskiego strasznie nie chcą robić cc :/
Ja chodzę na wołowska - to jest obok marino - do luxmedu. A Ty ? :)

Do góry