reklama
kirsza
Fanka BB :)
Ja tez lux med ale chodze na swobodną lub olawska do belki a Ty do kogo? Ja 1 szy porod mialam na kamińskiego tam zrobili mi ...a czemu? W papierach mam wpisane niewspolmiernosc matczyno-plodowa ale wg mnie powod byl inny. Moje panikowanie.......ani razu nie byli mnie w stanie zbadac na porodowce wziernikiem bo sie wyrywalam...bolalo...ja mam bolu zerowy...wiec widziac co sie dzieje i ze wspolpracy nie ma...zlecial sie ordynator i kilku lekarzy i powiedzieli ze mam 5 min na decyzje jak rodze....ja na to ze skoro mnie szantazuja to nie rodze wcale i schowalam sie pod koldre...to wzieli mnie na cc ale przed jeszcze byly przeboje aby cewnik zalozyc...bo tez bolalo...jestem ciezki przypadek, wiem. Wtedy wcale na cc sie nie nastawilam ale teraz juz tak bo wiem co mnie czeka
Cześć dziewczyny. Czytam was od samego początku i wreszcie postanowiłam napisać :-)
Mam na imię Kasia i mieszkam w Jarosławiu, na Podkarpaciu. Jestem szczęśliwą mężatką od 5 lat i spełnioną mamą 18 miesięcznej Julii. Praktycznie od samego początku jestem na zwolnieniu lekarskim, gdyż ciąża zaczęła się z komplikacjami. Termin porodu: 19 listopad 2014 r:-)
Mam na imię Kasia i mieszkam w Jarosławiu, na Podkarpaciu. Jestem szczęśliwą mężatką od 5 lat i spełnioną mamą 18 miesięcznej Julii. Praktycznie od samego początku jestem na zwolnieniu lekarskim, gdyż ciąża zaczęła się z komplikacjami. Termin porodu: 19 listopad 2014 r:-)
Ostatnia edycja:
M
Mona6061
Gość
kasiekpio czesc nowa mamuniu fajnie ze Nas jest wiecej.
Angelina123
Aktywna w BB
Witam, ja rowniez jestem nowa, termin na 19listopada, plci niestety nie znam jeszcze.Jestem z woj.lubuskiego to bedzie moje pierwsze dziecko.Pozdrawiam 
M
Mona6061
Gość
Angelina zapraszamy na pogaduchy na glowny watek
No to i ja się ujawnię po kilku tygodniowym podczytywaniu Mam na imię Sylwia, mieszkam w Tarnowie, pracuję w znanej drogerii na literę "R" Mam 34 lata i to moja pierwsza i długo wyczekiwana ciąża. Termin porodu mam na 17 listopada. Pozdrawiam
M
Mona6061
Gość
No i kolejna mamunia-fajnie sylvuska zapraszamy na glowny watek
reklama
M
Mona6061
Gość
Napisz np do iwo prywatna wiadomosc i Cie dopisze do listy
Podziel się: