reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

I ja się przywitam :)

imię: Asia
skąd jesteś: Gdańsk
dzieci: w drodze :)
praca/zainteresowania: hurtownia części motocyklowych / muzyka, kino, taniec, koty :)

pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki :)

reklama
Witam, może jeszcze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)
imię: Ania
dzieci: córeczka Patrycja 8 lat i maleństwo w brzuszku
praca/zainteresowania: restauracja ( niestety jeszcze nie w zawodzie, ale jak odchowam troszkę dzidzię to poszukam, prawie skończe podyplomowkę:)) zainteresowania: psychologia, pedagogika, troszkę historia, wycieczki górskie, jazda na rowerze, taniec (własne wygibasy)

pozdrawiam marcóweczki

Hello

Imie - Kasia
Wiek 28 skończe w sierpniu
dzieci - jedno synek 2 latka urodziny 26,05,09- no i oczywiscie drugie w brzuszku
praca- pracuje w kancelarii , zainteresowanie ogolnie ludzie, obecnie na L4 po macierzysnkim mam zamiar zmienic prace

Ostatnia edycja:
witajcie ;) na jednym podforum już jestem (razem z ajako wrzesniówki 2008), od tego tygodnia mogę uważać się także za marcóweczkę 2012-termin z OM 20.03.2012.Tak więc pora przedstawić się:
imię:Kasia
rodzina:córeczka Asia (ur.2.10.2008 ale termin był na 22.9 stąd pisałąm na wrześniówkach) i mąż Piotr, świeżo upieczony kierowca zawodowy
skąd: pochodzę z Wałcza, sudiowałam w Szczecine a obecnie mieszkam w Niemczech
zawód:pielęgniarka

witajcie ;) na jednym podforum już jestem (razem z ajako wrzesniówki 2008), od tego tygodnia mogę uważać się także za marcóweczkę 2012-termin z OM 20.03.2012.Tak więc pora przedstawić się.....

prawda, prawda, wszystko prawda hehehe!!!
witaj Kate_Bush u nas na marcowkach!!
niesamowite, ze jak wszystko dobrze pojdzie to znowu bedziemy mialy dzieci niemalże z jednego wieku (choc miedzy moja Jula, a Twoja Asia prawie miesiac roznicy, bo moja z 3. wrzesnia), pisz kochana z nami w miare mozliwosci, pozdrowka!!

reklama
Witam Was Bardzo Serdecznie :p

Imię : Monika
Dzieci : Olivia lat 5 (27-11-2006) Zuzia lat 3 (30-07-2008) no i w brzuszku
Pracuję : w domku

Do góry