reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Witam wszystkie sierpniowe mamy
wreszcie udało mi się znaleść czas dla forum :zawstydzona/y: mam na imię Barbara i jestem mamą 3 letniego Arturka, a teraz czekamy na kolejnego synka. Mieszkam w Rudzie śląskiej i mam 27 lat. Najbardziej lubię czytać kryminały, od 3 miesięcy "odpoczywam" w domu.

witam i tutaj... tak długo się zbierałam, by się oficjalnie tu przedstawić, że chyba będę ostatnia... ;-)

Mam na imię Ela, mam ... jeszcze 29 lat (do grudnia ;-)), pochodzę z lubuskiego i po kilkuletnim pobycie we Wrocławiu znów wróciłam na stare śmieci. Meżatką jestem od niespełna 2 lat (niedługo rocznica :-)). To moja 3 ciąża... jak widać pod suwaczkami mamy dwa aniołki. Wierzyłam ze wszsytkich możliwych sił, że ta ciąża będzie inna. I JEST :-) mimo że z przebojami, ale dotrwałam do tego 33 tygodnia i już niewiele pozostało. Zawodowo - pracownik biurowy od lutego na zwolnieniu - od pobytu w szpitalu :crazy: Kocham zwierzęta, szczególnie psy, jednego jestem właścicielką ;-) fotografować, oglądać filmy, słuchać muzyki.
Termin mam na 10 sierpnia.
Pozdrawiam Wszystkie sierpniówki ;-)

Chyba jednak ja bede ostatnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam wszystkie sierpnioweczki-brzuchatki!!!!
Gdzies tam juz zamiescilam 2 posty na tym forum,ale jakos ciezko bylo mi sie wkrecic,a gdy zaszlam w ciaze,to nie bylo jeszcze stworzonych sierpnowek...no nic,przegapilam:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Mam na imie Asia,jestem juz starawa,bo mam 32 lata:szok::szok::szok::szok:
Mieszkam w Anglii od 2006 roku,mam meza Slowaka i coreczke-wpaniala!!:-):-):-)
A teraz nosze w sobie chlopca:tak::tak:
Cmok

Witamy serdecznie Igasia-szkoda ,że tak późno do nas dołączyłaś i jaka tam starawa ja mam 36 lat fakt ,że nie wyglądam na tyle no i czuję się na 26 :-D

dzieki Lana!!! postaram sie jakos ten czas nadrobic:-D:-D:-D...
i o to wlasnie chodzi,nie wazne sa numerki,wazne jaka mamy dusze :p
Pozno dolaczylam,bo nie moglam sie wkrecic w tematy...no i ciagle mam jakies problemy z ta ciaza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witaj Igasia:-)
Ja też mam 32 lata, wygalam bez makijażu na 20 i na tyle też się czuję;-). Więc proszę mi tu nie imputować, że 32 latka to już starawość:-p

reklama
Do góry