reklama
Do Sylaa:
hej, ja też mam problem z szyjką macicy , a nawet leżałam w szpitalu 5 dni, bo gin stwierdził rozwarcie na 1-15cm,a teraz już odpoczywam w domciu Biorę też fenoterol, isoptin, aspargin, luteine - szok, bo tylu tabletek jeszcze z życiu nie brałam,ale ważne że z mała wszystko ok Myślę, że wszystko będzie ok, bo nie chciałabym wracać do szpitala znowu na parę dni pozdrawiam
hej, ja też mam problem z szyjką macicy , a nawet leżałam w szpitalu 5 dni, bo gin stwierdził rozwarcie na 1-15cm,a teraz już odpoczywam w domciu Biorę też fenoterol, isoptin, aspargin, luteine - szok, bo tylu tabletek jeszcze z życiu nie brałam,ale ważne że z mała wszystko ok Myślę, że wszystko będzie ok, bo nie chciałabym wracać do szpitala znowu na parę dni pozdrawiam
arriva1
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie sierpniowe MAMY! Mam na imię Anka mieszkam pod czestochową i od 2 dni jestem magistrem filologi polskiej z UJ w KRK. Obecnie oczekuje naszej małej dziewczynki :-) Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki, już nam naprawde nie dużo zostało ;-)
Oli.B
Fanka BB :)
Hej, hej.
Oli.B czy Ty ze swoją zaawansowaną ciążą zahaczasz o sierpień?
Nikos ja mam termin na 4 sierpnia wg USG i wg miesiączki wszystko było zaplanowane i ten termin się nie zmienia przez całą ciążę :-)
Ale mam cc między 23-25 lipca ;-)
Witam nowe mamusie
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witajcie nowe Sierpnióweczki :-)
Nikos
Mama Kuby i Leny
Nikos ja mam termin na 4 sierpnia wg USG i wg miesiączki wszystko było zaplanowane i ten termin się nie zmienia przez całą ciążę :-)
Ale mam cc między 23-25 lipca ;-)
Tobie to dobrze!:-)
reklama
hej dziewczyny,
czy można jeszcze dołączyć na ostatnia chwilę?
mam na imię Aga i mam 31 lat. pochodzę z Wrocławia i tu zamierzam rodzić. termin porodu mojego synka jest wyznaczony na 5 sierpnia. już nie mogę się doczekać mojej kruszynki.
czy można jeszcze dołączyć na ostatnia chwilę?
mam na imię Aga i mam 31 lat. pochodzę z Wrocławia i tu zamierzam rodzić. termin porodu mojego synka jest wyznaczony na 5 sierpnia. już nie mogę się doczekać mojej kruszynki.
Podziel się: