reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Na ciężarówkach się już przywitałam a tu skrobnę coś o sobie. Mam na imię Lena, mieszkam w Szczecinie chociaż większość życia spędziłam na Śląsku (Gliwice). Mam 31 lat i jest to moja pierwsza ciąża. Moje życie zawodowe kręci się wokół jednego z lokalnych developerów, gdzie ogarniam całe biuro bo moi panowie nie mają do tego głowy. Przez ponad 3 lata miałam fizia na punkcie gry on line eve, którego od zajścia w ciąże przerzuciłam na małego człowieczka w moim brzuchu. Poza tym lubię dobrą książkę, ambitne kino, smaczną i niekoniecznie zdrową kuchnię oraz podróże :-)

A ja się tu nie wpisywałam.
Nazywam się Kamila, mieszkam w KRK a pochodzę Białegostoku. Mieszkam tu od skończenia studiów. Spodziewam się jak wiadomo chłopaczka. Jest to moje pierwsze dziecko- mam 29 lat. Nigdy nie miałam instynktu macierzyńskiego ale rozum podpowiadał, że przed 30 dobrze by było zrobić potomka:) no i tak się zaczęło. A teraz po tych wszystkich moich problemach z ciążą wiem, że kocham tego mojego alienka w brzuszku:) Miłe uczucie.
Moje hobby to szycie toreb, jazda na rowerze. Czytam dużo i jakoś sobie nie wyobrażam jak można nie. Jestem fanką seriali sf.

Witam serdecznie,
też chciałam dołączyć do sierpniowych mam. Nazywam się Ala, mam 29 lat. Jestem z Katowic. Termin mam na 5-go sierpnia. Będzie to mój pierwszy dzidziuś i będzie to chłopczyk :) Ciąża na razie mija dobrze. Pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy!

nadziejka WITAMY i zapraszamy na inne wątki. Jesteś z tych co termin mają na początek, więc masz jeszcze mniej czasu do rozwiązania niż te z końcówki sierpnia. Dlatego nadrabiaj zaległości i przyłącz się do dyskusji:tak:

reklama
Ja sie nie przedstawialam :zawstydzona/y: ale mimo to mnie przyjelyscie do swojego grona i pozwolilyscie wkroczyc w dyskusje na poszczegolnych watkach. Dziekuje.
A wiec nazywam sie Kaśka, mam 33 lata, mam meza i pietnastoletnia corke (wczesnie zaczelam:-D) dwunastoletniego syna i oczekuje kolejnego syna z terminem na 8 sierpnia. Jest to moja 4 ciaza, trzecia stracilam w 15 tygodniu, 08.08.2010. Ciezko mi bylo, ale juz sie podnioslam, moj fasolek mi w tym pomogl. Mieszakmy w Brzegu, miasto miedzy Opolem a Wroclawiem. Pracuje z mezem w firmie panstwowej- jednostce wojskowej :-) Lubie film i dobra muzyke, a takze ksiazki psychologiczne, kryminalne itp. Uwielbiam sie dobrze bawic, mam wielkie poczucie humoru, co czasami mi przeszkadza :-) Tyle o mnie.

Do góry