reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

reklama
nie przejmuj się niczym, wszystko będzie w porządku a po południu zobaczysz już pulsujące serduszko :) tylko koniecznie napisz, jakie wrażenia :D

nie przejmuj się niczym, wszystko będzie w porządku a po południu zobaczysz już pulsujące serduszko :) tylko koniecznie napisz, jakie wrażenia :D

Jak tylko wrócę, to napiszę! Szkoda tylko, że tym razem będę sama, bo mąż pracuje do 17, a usg mam o 15. No ale trudno - będę płakać w rękaw gina :-)

Hej. Nazywam się Monika i mam prawie 26 lat. Z zawodu pedagog( praca z patologią) i obecnie zaczynam przygodę z wykłdaniem na Akademii. MAm córeczkę Zosię( lutówki 2009) i strasznie chcieliśmy by miała rodzeństwo a my dzieciątko. Ależ jestem szczęśliwa!!!
Dość długo się staraliśmy, ginek też dobrze nie wróżył, a tak naprawde udało się za pierwszym razem gdy zaczęłam obserwować cykl:)
Ciąży też jeszcze nie mam potwierdzonej,ale myślę że to co ma być to będzie, po prostu:)

Witam Was dziewczyny!
Mam 34 lata,od 7,5roku jestem mężatką:)Pracuję w służbie zdrowia.To moja 3 ciąża.Martusia ma 2lata i 10miesięcy,Dominisia...skończyła by 4 latka...niestety odeszła mając 11dni:(((
Wierzę,że teraz moje Maleństwo będzie zdrowe,czego wszystkim mamom z całego serca życzę!

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Mam 34 lata, pracuję w korporacji, mam 6 letniego synka z pierwszego małżeństwa (z ciąży zagrożonej). Jestem szczęśliwą mężatką od 7 miesięcy. To moja 4 ciąża i mam nadzieję, że zakończy się szczęśliwie - tak bardzo chcemy aby synek miał rodzeństwo. Niestety ciąża zaczęła się od bólu brzucha i plamienia. Dostałam leki i przykaz leżania, więc... w miarę możliwości leżę. Dzisiaj mam kolejną wizytę u lekrza. Odbieram pierwsze wyniki z krwi i moczu. Mam nadzieję, że wszystkim nam uda się donosić i urodzić zdrowe dzieciątka. (Najchętniej robiłabym USG dzień w dzień żeby się przekonać, że z fasolką wszystko w porządku...)

Witajcie:)
Mam na imie Aneta, lat 26. Od ponad roku szczęśliwa mężatka:)Mieszkam w okolicach Piekar Śląskich. Pracuje jako konsultant jedneegoz operatorów telefoni komórkowej. I od tego czasu staraliśmy się o dzidziusia:) I nadszedł ten upragniony dzień, w którym na 5 testach ciążowych(nie wierzyłam:p) zobaczyliśmy 2 kreski:) Poniedziałkowy wynik badań krwi na Beta HCG( mogłam pokręcić nazwę) to 951:) Jestem przeszczęśliwa-jeszcze to do mnie nie dociera. Jutro idziemy do lekarza zobaczyć co z naszym Maleństwem:) Już nie mogę się doczekać. Jest to nasza 1 ciąża, dlatego jestem pewna obaw:(

reklama
Do góry