Cześć dziewczyny. Mam na imię Agnieszka i mam 26lat. Od ponad miesiąca mężatka. Z wykształcenia ekonomistka. O dzidzie staraliśmy się ekspresowo po ślubie i odrazu się udało Aktualnie leże w łóżeczku bo niestety mam bóle, ale jestem dobrej myśli
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
fruta Witaj i gratulacje.
Witam
Nazywam się Dorota, mam 22 lata.
Ostatni okres miałam 8 września... przy cyklach 35 dniowych, 13 października zobaczyłam dwie piękne kreseczki na teście :-)
Do lekarza wybiaram się w najbliższą środe... troche się boje, czy wszystko będzie ok - ale co ma być to będzie.
To moja pierwsza ciąża, nie jestem jeszcze mężatką (ślub w planach), z zawodu jestem kosmetyczką i uczę się zaocznie (technik weterynarii).
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie! :-)
Nazywam się Dorota, mam 22 lata.
Ostatni okres miałam 8 września... przy cyklach 35 dniowych, 13 października zobaczyłam dwie piękne kreseczki na teście :-)
Do lekarza wybiaram się w najbliższą środe... troche się boje, czy wszystko będzie ok - ale co ma być to będzie.
To moja pierwsza ciąża, nie jestem jeszcze mężatką (ślub w planach), z zawodu jestem kosmetyczką i uczę się zaocznie (technik weterynarii).
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie! :-)
tusenfryd18
dorotek22 omega81 serdecznie Wam gratuluje ,i zapraszam do dyskusji
tusenfryd18
Misialina A Ty termin porodu z usg??? Bo nasze suwaczki sa identyczne a ja mam termin na 10.06.
tusenfryd18
Ja miałam 1 wrzesnia om i dwa rodzaje kalkulatorow pokazuja mi ta sama date 10.06.A ty kiedy maiłas om?
reklama
Podziel się: