reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

Witam i pozdrawiam cieplutko wszystkie obecne mamy jak i również te, które oczekują maleństwa.

Mam na imię Iwona, mam 29 lat,jestem mężatką od 3 lat i obecnie wychowuję moją 2 letnią rozbrykaną córeczkę.

Również jestem czerwcową podwójną mamą (spodziewam się bliźniaków) a termin porodu przypada na 7.06

Serdecznie gratuluję wszystkim mamom i życzę naprawdę szybkiego rozwiązania :)

reklama
Witam i pozdrawiam cieplutko wszystkie obecne mamy jak i również te, które oczekują maleństwa.

Mam na imię Iwona, mam 29 lat,jestem mężatką od 3 lat i obecnie wychowuję moją 2 letnią rozbrykaną córeczkę.

Również jestem czerwcową podwójną mamą (spodziewam się bliźniaków) a termin porodu przypada na 7.06

Serdecznie gratuluję wszystkim mamom i życzę naprawdę szybkiego rozwiązania :)

Gratuluję podwujnego szczęscia

Witajcie! kilka dni temu także dołączyłam do grona przyszłych mam :D mam 22 lata, z wykształcenia jestem pracownikiem socjalnym, jednak powołanie odnalazłam w szkoleniu psów - i właśnie co otworzyłam firmę! a tu proszę... taka niespodzianka. Specjalnie się nie staraliśmy, hehe za drugim strzałem był goool :D jupi! jeszcze w to do końca nie dowierzam, jednak wszystko zmierza ku lepszemu.
aa miałam wczoraj wizytę u gin - miałam usg dopochwowe, pęcherzyk jest niezauważalny...biorąc pod uwagę, że to 3, 4 tydzień to jeszcze się nie martwię.
Buziaki dla wszystkich :)

Barabarka88 no to moja pokrewna dusza jesteś :) Też jestem zapaloną psiarą lubująca się w szkoleniu. Gratuluję wszystkim maluszków w brzuszkach.

o prosze :) ja dopiero raczkuje, ale jestem dobraj mysli, ze wszystko rozkreci sie tak, ze bede mogla pogodzic taka prace z taaakim brzuszkiem a potem z malenstwem... choc mysl o urodzeniu dziecka nadaje mi tyle adrenaliny, ze chyba nie mam czym sie martwic!

Witam,
mam na imię Marysia, 24 lata. Mam męża, synka i dwa psy, a i fasolinke w drodze. Druga dzidzia planowana i bardzo chciana. Będzie troche zamieszania z dwójką ale damy radę :) Aktualnie piszę pracę mgr na Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Lubię spacerować po górach i spędzać czas z najbliższymi.

Witam wszystkie przyszłe i aktualne mamy.
Nazywam się Marta i mam nadzieję zostać mamą w czerwcu przyszłego roku :)
Mam 29 lat i jestem mężatką.
Troszkę się boję, bo 3 miesiące temu poroniłam swoją pierwszą ciążę, ale mam nadzieję że przy Waszej pomocy wszystkie strachy znikną.

Witamy Cię! Z nami super....ale strachy nie znikają...niestety :(...ciągle gdzieś są, ukrywają się a potem wyłażą, a my je przeganiamy one się chowają ale niestety znowu się czają...tak już z nimi jest...Kochana głowa do góry, uszy też będzie dobrze!!!!

reklama
cześć, dołączam do grona przyszłych mam i w co chyba jeszcze nie wierzę!!! mam 24 lata i w zeszły piątek dowiedziałam się , że jestem w ciąży....niestety wpadka, ale wiem kto jest ojcem :) widzę, że większość z was po ślubie. mogę prosić was po poradę??
Z ojcem dziecka tworzyłam kiedyś dobry związek a znamy się krótko ( 8msc) ale nie wiedząc o tym, ze jestem w ciąży, chciałam się z nim rozstać, nie czuję tego samego co kiedyś, a może już nic nie czuje. nie wiem czy to odpowiednie miejsce na tego typu problem ale ciekawa jestem waszych opinii. Mam kontynuować ten związek??

Do góry