reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

Musisz wejsć w ustawienia (prawa góa strony) tam edytuj sygnaturę. Wpisujesz BBkod z wygenerowanego gdzieś suwaczka. To tak pokrótce. Mam nadzieje że pomogłam.

reklama
Witam Was ciepło dziewczyny:)
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od pięciu lat jestem szczęśliwą mężatką. Od pięciu tygodni noszę w brzuszku upragnioną malusią fasolkę. To moja pierwsza ale bardzo wyczekana ciąża. Wszystko jest teraz dla mnie takie nowe i takie pierwsze... Pozdrawiam cieplusio.

Witam Was ciepło dziewczyny:)
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od pięciu lat jestem szczęśliwą mężatką. Od pięciu tygodni noszę w brzuszku upragnioną malusią fasolkę. To moja pierwsza ale bardzo wyczekana ciąża. Wszystko jest teraz dla mnie takie nowe i takie pierwsze... Pozdrawiam cieplusio.

Witaj Aniu! To jesteśmy w podobnej sytuacji - tylko że ja mam o 2 lata więcej. Tak samo jak Ty z niepokojem czekam na moje pierwsze maleństwo. Pozdrawiam!

Hej dziewczyny jestem Aneta, mam 29 lat i pochodze z Wawki. Z wykrztalcenia jestem ksiegowa. To moja druga ciaza, pierwsza niestety stracilam;(. Mam nadzieje, ze teraz wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Podobnie jak dagamit i setana oczekuję pierwszego wyczekanego dzieciątka. Po wielu perypetiach i trudnościach wreszcie zamieszkała u nas fasolka :) Jestem mężatką od półtora roku, z wykształcenia nauczyciel, pracuję w szkole podstawowej Wstępny termin porodu wypada mi na przełomie maja i czerwca, więc tak na dobrą sprawę nie wiem, do którego forum się przykleić :D

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Podobnie jak dagamit i setana oczekuję pierwszego wyczekanego dzieciątka. Po wielu perypetiach i trudnościach wreszcie zamieszkała u nas fasolka :) Jestem mężatką od półtora roku, z wykształcenia nauczyciel, pracuję w szkole podstawowej Wstępny termin porodu wypada mi na przełomie maja i czerwca, więc tak na dobrą sprawę nie wiem, do którego forum się przykleić :D
Witaj! Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Też jestem na pograniczu maja/czerwca. I też nauczyciel, tylko w LO. Widziałaś już serduszko?

widziałam, to niesamowite, jak maleństwo szybko rośnie, widziałam je już 2 tygodnie temu, jak tylko podejrzewałam ciążę, ale było wielkości łebka od szpilki a teraz ma już 7 mm :) mąż prawie się popłakał, jeszcze dzisiaj rano dochodził do siebie po tamtym wydarzeniu :)

widziałam, to niesamowite, jak maleństwo szybko rośnie, widziałam je już 2 tygodnie temu, jak tylko podejrzewałam ciążę, ale było wielkości łebka od szpilki a teraz ma już 7 mm :) mąż prawie się popłakał, jeszcze dzisiaj rano dochodził do siebie po tamtym wydarzeniu :)
wow, w 5,0 tyg widziałaś już serduszko? to nieźle, bo ja byłam też w 5,0 i widziałam tylko maleńki zarodek, dlatego bardzo się stresuję przed dzisiejszym usg, bo nie wiem, czy serduszko bije

reklama
nie, w piątym tygodniu cały zarodek był wielkości łebka od szpilki, teraz serduszko jest mniej więcej tej wielkości :)

Do góry