reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

Musisz wejsć w ustawienia (prawa góa strony) tam edytuj sygnaturę. Wpisujesz BBkod z wygenerowanego gdzieś suwaczka. To tak pokrótce. Mam nadzieje że pomogłam.

reklama
Witam Was ciepło dziewczyny:)
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od pięciu lat jestem szczęśliwą mężatką. Od pięciu tygodni noszę w brzuszku upragnioną malusią fasolkę. To moja pierwsza ale bardzo wyczekana ciąża. Wszystko jest teraz dla mnie takie nowe i takie pierwsze... Pozdrawiam cieplusio.

Witam Was ciepło dziewczyny:)
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od pięciu lat jestem szczęśliwą mężatką. Od pięciu tygodni noszę w brzuszku upragnioną malusią fasolkę. To moja pierwsza ale bardzo wyczekana ciąża. Wszystko jest teraz dla mnie takie nowe i takie pierwsze... Pozdrawiam cieplusio.

Witaj Aniu! To jesteśmy w podobnej sytuacji - tylko że ja mam o 2 lata więcej. Tak samo jak Ty z niepokojem czekam na moje pierwsze maleństwo. Pozdrawiam!

Hej dziewczyny jestem Aneta, mam 29 lat i pochodze z Wawki. Z wykrztalcenia jestem ksiegowa. To moja druga ciaza, pierwsza niestety stracilam;(. Mam nadzieje, ze teraz wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Podobnie jak dagamit i setana oczekuję pierwszego wyczekanego dzieciątka. Po wielu perypetiach i trudnościach wreszcie zamieszkała u nas fasolka :) Jestem mężatką od półtora roku, z wykształcenia nauczyciel, pracuję w szkole podstawowej Wstępny termin porodu wypada mi na przełomie maja i czerwca, więc tak na dobrą sprawę nie wiem, do którego forum się przykleić :D

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Podobnie jak dagamit i setana oczekuję pierwszego wyczekanego dzieciątka. Po wielu perypetiach i trudnościach wreszcie zamieszkała u nas fasolka :) Jestem mężatką od półtora roku, z wykształcenia nauczyciel, pracuję w szkole podstawowej Wstępny termin porodu wypada mi na przełomie maja i czerwca, więc tak na dobrą sprawę nie wiem, do którego forum się przykleić :D
Witaj! Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Też jestem na pograniczu maja/czerwca. I też nauczyciel, tylko w LO. Widziałaś już serduszko?

widziałam, to niesamowite, jak maleństwo szybko rośnie, widziałam je już 2 tygodnie temu, jak tylko podejrzewałam ciążę, ale było wielkości łebka od szpilki a teraz ma już 7 mm :) mąż prawie się popłakał, jeszcze dzisiaj rano dochodził do siebie po tamtym wydarzeniu :)

widziałam, to niesamowite, jak maleństwo szybko rośnie, widziałam je już 2 tygodnie temu, jak tylko podejrzewałam ciążę, ale było wielkości łebka od szpilki a teraz ma już 7 mm :) mąż prawie się popłakał, jeszcze dzisiaj rano dochodził do siebie po tamtym wydarzeniu :)
wow, w 5,0 tyg widziałaś już serduszko? to nieźle, bo ja byłam też w 5,0 i widziałam tylko maleńki zarodek, dlatego bardzo się stresuję przed dzisiejszym usg, bo nie wiem, czy serduszko bije

reklama
nie, w piątym tygodniu cały zarodek był wielkości łebka od szpilki, teraz serduszko jest mniej więcej tej wielkości :)

Do góry