reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
No to i ja się przywitam :tak:
Mam na imię Monika, mam już synka Marcelka (maj 2009).
Spodziewam się kolejnego dzidziusia, termin wg OM to 10 czerwiec.

Czesc mam na imie Dorota nie dawno bo 2 miesiace temu urodzilam przepiekna corunie ,ktora nazwalam Victoria,jestem po administracji pochodze z Czestochowy ale mieszkam od 5 lat w Irlandi w Galway,jestem w zwiazku od 1,5 roku z cudownym facetem narazie jestesmy po zareczynach,slub moze w przyszlym roku nie spieszy nam sie.Ciesze sie ze powstalo Babyboom i ze mozemy sie wymieniac radami na temat naszych maluszkow i nie tylko:)))

Witam wszystkie Mamusie i nie tylko :-)

Na imię mam Magda, za kilkanaście dni skończę 25 lat, mieszkam w Świdniku koło Lublina.
Zaślubiona jestem od 3,5 roku. W czerwcu powitamy z mężulem nasze pierwsze potomstwo, płci jeszcze nie znamy :happy:, termin mamy na 13 jak narazie.

Cieszę się że trafiłam na to forum bo tak sobie wędruję od kilku dni i widzę że będzie niesamowicie mi pomocne w tym pięknym czasie ciąży i po narodzinach bobasa:tak: Przed ślubem też "ostro" forumowałam i nie wiem co bym zrobiła bez porad i sugestii forumowiczek i mam nadzieję że tutaj też zadomowię się na dłużej :-)

Tak więc witam cieplutko raz jeszcze :-):-):-).

reklama
Do góry