reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Witam Wszystkie Czerwcóweczki ja tak troszkę majóweczka i czerwcóweczka:)termin mam wyznaczony na 3 .06 ale lekarz twierdzi ze bedze to koniec maja:)
Zatem przedstawię się.Mam na imię Kasia ,od urodzenia mieszkam we Wrocławiu.Mam 7 letniego synka a od 8 lat jestem szczęśliwą mężatką:)W tej chwili oczekujemy na kolejne szczęście i nie ukrywam ,że tak troszkę liczę na córeczkę:)

Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie.
Mam na imię Edyta i mam 23lata, pierwsza ciąża, mężatką niestety nie jestem, chłopak zmarł jak byłam w piątym tyg. ciąży, ale bardzo się cieszę, że zostawił mi tą kochaną kruszynkę i mam nadzieję, że będzie do niego podobne:tak:
Termin mam na 10 czerwca i myślę, że do tego czasu i jeszcze długo długo po będę tu przesiadywać godzinami;-)
Pozdrawiam.

Cześć Katamisz:)
Cześć Edytka- mam nadzieję że mimo strasznie przykrego i dramatycznego początku, dalej ciąża pójdzie już jak z płatka.

witamy nowe dziewczyny!
Edytka204 mimo że jesteś bardzo młodziutka masz za sobą już takie bolesne doświadczenie - bardzo współczuję, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić...mam nadzieję, że dzidzia da Ci dużo szczęścia!

Witam:) Mam na imie Sandra, mieszkam w Ząbkowicach Śl (kolo Wrocławia),mam 19 lat i jestem bardzo szczęsliwa z tego,ze bede mamą:) Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy i zycze zdrowiutkich rozowiutkich dzieciaczkow:)

reklama
Do góry