reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

Witam

Mam na imię Kasia mam 28 lat , mężatką jestem od 8 lat, mąż mi się nawet udał :-D:-D:-D czasami się tylko zepsuje, ale szybko przywracam go do normalności ;-)

Mam dwóch kochanych synków Igorka 6 lat i Błażejka 9 miesięcy i teraz oczekuje też synka:-D

Nie pacuje zawodowo, wychowuje dzieci i zajmuje się domem.
Póki co czekam z niecierpliwością na wiosneee:tak::tak:

Pozdrawiam

reklama
Mi się wczoraj wiosna śniła :D wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy podeszłam do okna i zobaczyłam śnieg ;P

Cześć dziewczyny:) Jestem na tym forum od wczoraj. Mam na imię Sylwia i mam 29 lat. Mieszkam w Piasecznie pod Warszawą. Jestem w związku od 10 lat a od 1,5 roku po ślubie. To moja pierwsza ciąża:) Od 2 dni jest na zwolnieniu lekarskim (praca w reklamie) więc mam nadzieję, że będę miała dużo czasu, żeby tu zaglądać.

reklama
Do góry