reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

to teraz kilka słów o mnie :-) Mam na imię Agata. Mam 22 lata ;-) mieszkam w małej miejscowości pod Poznaniem. Od lipca 2010 r jestem szczęśliwą Mężatką :happy2: razem jesteśmy ponad 6 lat. Moja pierwsza ciąża, zakończyła się w 11 tyg, okazało się że Dzidziusiowi nie bije serduszko :-( Teraz jestem w 15 tyg, i wszystko jest ok. Modle się, by Maleństwo było zdrowe... No i marzy mi się córeczka :tak: Pozdrawiam

reklama
Agatka, kurcze jakie podobne nasze życiorysy- ja mam 23 lata, z moim 8 lat, ślub w sierpniu 2009 i też w pierwszej ciąży w 11 tyg. przestało bić serduszko:( A w Poznaniu bywam często:) Pozdrawiam i na pewno z dzidzią będzie ok:))

I ja tu trafiłam
Mam na imię Maria, mam lat 27. Z wykształcenia - technik ekonomista. Mieszkam na wsi oddalonej 40 km od Krakowa. Mężatką jestem już prawie 6,5 roku. Mam dwie córeczki i nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuszku :)

Witajcie czerwcowe mamuśki :)
To może i ja się przedstawię. Mam na imię Gosia, mam 31 lat, ślub brałam w lipcu tego roku,z moim M znamy się już ponad 7 lat. Pochodzę z Piaseczna pod Warszawą, z zawodu jestem nauczycielem., a mojego pierwszego dzidziusia według lekarzy urodzę 1 czerwca. Fajny prezent na Dzień Dziecka.
pozdrawiam Was wszystkie.

No niestety jeszcze nie. Usg mam 14 stycznia, mam nadzieję, że się dowiem wtedy ;) Cała rodzina stawia na chłopca, ja natomiast czuję,że będzie to dziewczynka. Zobaczymy :) Aby było zdrowe.

reklama
Będzie zdrowe na pewno! :-) ja też chciałabym Dziewczynkę, ale ważne, żeby było zdrowe... Ja idę 11 stycznia, mam nadzieje, że Maleństwo się tak ładnie ułoży, że będziemy mogli zobaczyć co ma między nogami :-D

Do góry