reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Tzn. jedno usg pokazało 6 czerwca i inne 9 czerwca więc w sumie nie wiem... pewnie za tydzień na połówkowym usg poznam bardziej precyzyjną datę;)

CZesc dziewczyny
Jestem jeszcze jedną czerwcóweczką (przynajmniej na razie:-D). Pisze na razie bo u mnie w brzuszku mieszka dwójka lokatorów i lekarz mowi, ze pewnie bedzie to maj. Na imie mam Agnieszka mam juz coreczkę Julię, ktora za 2 tyg. skonczy 4 latka. Płci bączków jeszcze nie znamy, a juz nie moge sie doczekać, zeby sie dowiedziec kto tez sie u mnie zadomowił:-D

nie napisałam jeszcze, ze termin mam wyliczony na 19 czerwca i z tego co sie zorientowalam z wpisów na wątku to jestem chyba 3, albo 4 z takim terminem:tak:

reklama
Witaj Aga...
Tak ja mam termin z OM na 19 czerwca ale lekarz mi przesunoł bo z usg mi wychodzi 10 czerwiec więc wyliczył średnią i zrobił 14 czerwiec:)
A w prawdzie to dziecko i tak sobie samo zadecyduje kiedy się urodzi:)
Gratuluję ci podwójnego szczęscia w brzuszku...moja koleżanka ma bliźniaki parkę chłopca i dziewczynkę...a ty masz dwu jajowe czy jedno jajowe dzieciaczki???

Do góry