reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie...

Witam :)

Mam na Imię Ania, rocznik 1989 ;) , i mieszkam w pięknym mieście Gdynia :D
Z wykształcenia tech.hotelarstwa pracuje jako barmanka/ kelnerka :)
Niezamężna, niestety.... ( ale z Ojcem Maleństwa jestem w związku :) )
Termin mam na 12.09 :)
Lubię oglądac sport, słuchać muzyki, czytać książki, swoją pracę :D ( tak ,tak - nie żartuję ;) ), i zwierzęta a w szczególności psy ( uwielbiam rasę Golden Retriever :D ) .

Pozdrawiam wszystkich ciepło :)

reklama
Witam

Mam na imię Kasia, lat już 28. Mieszkam w niedużej miejscowości (czyt. na wsi) między Piotrkowem, a Łodzią. Mężatka prawie od roku.
Jestem drugi raz w ciąży, ale dzidziuś dopiero pierwszy. Bo niestety 1 ciąża bliźniacza obumarła w 11 tygodniu w czerwcu ubiegłego roku. Bardzo to przeżyłam, ale jestem dobrej myśli, że tym razem będzie wszystko ok.
Od stycznia na przymusowym zwolnieniu lekarskim.
Termin wg OM to 24 wrzesień

Ostatnia edycja:
A ja się jeszcze tu nie przedstawiłam :( Już to nadrabiam:

Mam na imię Kinga, 22 lata, mężatka od lipca 2009, pierwsza upragniona i bardzo chciana ciąża. Mieszkam w Zgierzu (koło Łodzi), choć w przyszłości chciałabym mieszkać w Szwecji. Obecnie studiuję pedagogikę wieku dziecięcego, wcześniej po roku zrezygnowałam z Położnictwa.

KasikN82 swojego czasu często kursowałam między Łodzią, a Piotrkowem. Mogę spytać w jakiej miejscowości mieszkasz?

To i ja sie szybko przedstawie, imie Ola, 26 lat, dzidzius w domku prawie dwulatek, maz w pracy:) mieszkam obecnie w Krosnie, pracuje w sanepidzie, w weekendy studia podyplomowe:)

Witam:) ja się jeszcze nie przedstawiłam:tak:
Ania,lat 31,była zakonnica(4lata temu odeszłam),od roku mężatka i to moje pierwsze maleństwo wyczekiwane(11msc prób):tak:. I pochodzę z Żar woj.lubuskie....
obecnie nie pracuję,a przed pracowałam szczególnie jako opiekunka do osób starszych w Niemczech.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE:tak:

Witam :)

Mam na Imię Ania, rocznik 1989 ;) , i mieszkam w pięknym mieście Gdynia :D
Z wykształcenia tech.hotelarstwa pracuje jako barmanka/ kelnerka :)
Niezamężna, niestety.... ( ale z Ojcem Maleństwa jestem w związku :) )
Termin mam na 12.09 :)
Lubię oglądac sport, słuchać muzyki, czytać książki, swoją pracę :D ( tak ,tak - nie żartuję ;) ), i zwierzęta a w szczególności psy ( uwielbiam rasę Golden Retriever :D ) .

Pozdrawiam wszystkich ciepło :)
cześc Aniu wita Cie Gdynianka :) no prosze juz kilka nas jest z Gdyni o ile dobrze pamietam 3 no i do tego widze fanka Goldenkow... ooj mamy duzo wspolnego :) pozdrawiam Cie :))

Witam to i ja sie przyłącze do prezedstawiania :) Nazywam sie Monika mam lat 29 pochodze z Wałbrzycha miejscowosc blisko Wrocławia. Mężatka od prawie dwóch lat(14.06.2008r.) a w związku z meżem 10lat :) To nasze pierwsze dziecko wystarane prawie trzy lata, pracuje jako pracownik biurowy ale na zwolnieniu juz jestem do końca ciaży ogólnie choruje na cukrzyce i to jest powód już mojego siedzenia w domu i pod obserwacja ścisłą. Uwialbiam podróże dobrą ksiażke i gotowanie to mi sprawia najwiecej przyjemnosci :)

reklama
To ja też się przywitam. Mam na imię Olga, mam 25 lat, pochodzę z małego miasteczka w Górach Świętokrzyskich, stąd też czarownica ze mnie straszna :). Obecnie mieszkamy z lubym w Warszawie. Z wykształcenia hodowca koni, z zawodu sprzedawca.Od kwietnia zeszłego roku siedzę w domku na zwolnieniach i innych zasiłkach rehabilitacyjnych bo mi się nogi po0psuły troszkę:baffled:, ale dzięki temu mam więcej czasu na moje kochane rękodzieło i gotowanie, bo luby straszny łasuch jest:-).Witam was wszystkie serdecznie :-)

Do góry