reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

Witam :)

Mam na Imię Ania, rocznik 1989 ;) , i mieszkam w pięknym mieście Gdynia :D
Z wykształcenia tech.hotelarstwa pracuje jako barmanka/ kelnerka :)
Niezamężna, niestety.... ( ale z Ojcem Maleństwa jestem w związku :) )
Termin mam na 12.09 :)
Lubię oglądac sport, słuchać muzyki, czytać książki, swoją pracę :D ( tak ,tak - nie żartuję ;) ), i zwierzęta a w szczególności psy ( uwielbiam rasę Golden Retriever :D ) .

Pozdrawiam wszystkich ciepło :)

reklama
Witam

Mam na imię Kasia, lat już 28. Mieszkam w niedużej miejscowości (czyt. na wsi) między Piotrkowem, a Łodzią. Mężatka prawie od roku.
Jestem drugi raz w ciąży, ale dzidziuś dopiero pierwszy. Bo niestety 1 ciąża bliźniacza obumarła w 11 tygodniu w czerwcu ubiegłego roku. Bardzo to przeżyłam, ale jestem dobrej myśli, że tym razem będzie wszystko ok.
Od stycznia na przymusowym zwolnieniu lekarskim.
Termin wg OM to 24 wrzesień

Ostatnia edycja:
A ja się jeszcze tu nie przedstawiłam :( Już to nadrabiam:

Mam na imię Kinga, 22 lata, mężatka od lipca 2009, pierwsza upragniona i bardzo chciana ciąża. Mieszkam w Zgierzu (koło Łodzi), choć w przyszłości chciałabym mieszkać w Szwecji. Obecnie studiuję pedagogikę wieku dziecięcego, wcześniej po roku zrezygnowałam z Położnictwa.

KasikN82 swojego czasu często kursowałam między Łodzią, a Piotrkowem. Mogę spytać w jakiej miejscowości mieszkasz?

To i ja sie szybko przedstawie, imie Ola, 26 lat, dzidzius w domku prawie dwulatek, maz w pracy:) mieszkam obecnie w Krosnie, pracuje w sanepidzie, w weekendy studia podyplomowe:)

Witam:) ja się jeszcze nie przedstawiłam:tak:
Ania,lat 31,była zakonnica(4lata temu odeszłam),od roku mężatka i to moje pierwsze maleństwo wyczekiwane(11msc prób):tak:. I pochodzę z Żar woj.lubuskie....
obecnie nie pracuję,a przed pracowałam szczególnie jako opiekunka do osób starszych w Niemczech.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE:tak:

Witam :)

Mam na Imię Ania, rocznik 1989 ;) , i mieszkam w pięknym mieście Gdynia :D
Z wykształcenia tech.hotelarstwa pracuje jako barmanka/ kelnerka :)
Niezamężna, niestety.... ( ale z Ojcem Maleństwa jestem w związku :) )
Termin mam na 12.09 :)
Lubię oglądac sport, słuchać muzyki, czytać książki, swoją pracę :D ( tak ,tak - nie żartuję ;) ), i zwierzęta a w szczególności psy ( uwielbiam rasę Golden Retriever :D ) .

Pozdrawiam wszystkich ciepło :)
cześc Aniu wita Cie Gdynianka :) no prosze juz kilka nas jest z Gdyni o ile dobrze pamietam 3 no i do tego widze fanka Goldenkow... ooj mamy duzo wspolnego :) pozdrawiam Cie :))

Witam to i ja sie przyłącze do prezedstawiania :) Nazywam sie Monika mam lat 29 pochodze z Wałbrzycha miejscowosc blisko Wrocławia. Mężatka od prawie dwóch lat(14.06.2008r.) a w związku z meżem 10lat :) To nasze pierwsze dziecko wystarane prawie trzy lata, pracuje jako pracownik biurowy ale na zwolnieniu juz jestem do końca ciaży ogólnie choruje na cukrzyce i to jest powód już mojego siedzenia w domu i pod obserwacja ścisłą. Uwialbiam podróże dobrą ksiażke i gotowanie to mi sprawia najwiecej przyjemnosci :)

reklama
To ja też się przywitam. Mam na imię Olga, mam 25 lat, pochodzę z małego miasteczka w Górach Świętokrzyskich, stąd też czarownica ze mnie straszna :). Obecnie mieszkamy z lubym w Warszawie. Z wykształcenia hodowca koni, z zawodu sprzedawca.Od kwietnia zeszłego roku siedzę w domku na zwolnieniach i innych zasiłkach rehabilitacyjnych bo mi się nogi po0psuły troszkę:baffled:, ale dzięki temu mam więcej czasu na moje kochane rękodzieło i gotowanie, bo luby straszny łasuch jest:-).Witam was wszystkie serdecznie :-)

Do góry