KAROLINA84
Fanka BB :)
witaj w naszym gronie zapraszamy na watek główny,tam nas poznasz trochę blizej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, hej trochę późno, ale wkuńcu dotarłam i na to forum
mam na imię joanna, mam 25 lat. Jestem 22 tc.
Miło mi was poznać !
witamy i zapraszamy do nas na główny do pisania....;-)to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie
witamy i zapraszamy na pogaduchy!!!!!!!!Hej, hej Trochę późno, ale wkuńcu dotarłam i na to forum
Mam na imię Joanna, mam 25 lat. Jestem 22 tc.
Miło mi Was poznać !
Witamy serdecznie i głowa do góry;-)to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie
Nie przejmuj się, ja też dotarłam tu późno:-)Hej, hej Trochę późno, ale wkuńcu dotarłam i na to forum
Mam na imię Joanna, mam 25 lat. Jestem 22 tc.
Miło mi Was poznać !
Witamy, Witamy!!!kurde juz sie tu troche zadomowilam a jeszcze sie nie przedstawilam
witam wszystkie mamusie milo mi bardzo ,Mam na imie Emilia 29 lat z Elblaga to moja trzecia ciaza , pierwsza przedwczesny porod w 23tc nie dalo sie nic zrobic ,druga synus no i obecna tez ma byc chlopiec,o mnie mozna tak powiedziec ze "rasowa kura domowa". Mezatka od 7 lat
Witam, tylko pozazdrościć ciekawego życiorysu. Ja mieszkam w woj. śląskim,ale też całym sercem kocham morze i jego klimat:-)no to i ja tak od tylu
mam na imie Alicja, mieszkam w Irlandii, zwiazana (jednak bez slubu) z Portugalczykiem!ostatnie pare lat spedzilam w UK!przyszlosc jednak zdecydowanie planujemy w Polsce!inzynier logistyki w transporcie z wyksztalcenia, praca niestety nie w zawodzie!pierwszy Dzidzius - synek- ze wzgledu na roznice kulturowe wciaz bez imienia
przepraszam za bledy w pisowni, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze!
aha, w Polsce mieszkam w okolicach Slupska i calym sercem jestem dziewczyna z nad morza