reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie...

reklama
Hej, hej ;) Trochę późno, ale wkuńcu dotarłam i na to forum ;)
Mam na imię Joanna, mam 25 lat. Jestem 22 tc.
Miło mi Was poznać ! ;)

to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie
witamy i zapraszamy do nas na główny do pisania....;-):-D

Miło mi Was poznać ! ;)
witamy i zapraszamy na pogaduchy!!!!!!!!:tak:

kurde juz sie tu troche zadomowilam a jeszcze sie nie przedstawilam
witam wszystkie mamusie milo mi bardzo ,Mam na imie Emilia 29 lat z Elblaga to moja trzecia ciaza , pierwsza przedwczesny porod w 23tc nie dalo sie nic zrobic ,druga synus no i obecna tez ma byc chlopiec,o mnie mozna tak powiedziec ze "rasowa kura domowa". Mezatka od 7 lat

no to i ja tak od tylu:)
mam na imie Alicja, mieszkam w Irlandii, zwiazana (jednak bez slubu) z Portugalczykiem!ostatnie pare lat spedzilam w UK!przyszlosc jednak zdecydowanie planujemy w Polsce!inzynier logistyki w transporcie z wyksztalcenia, praca niestety nie w zawodzie!pierwszy Dzidzius - synek- ze wzgledu na roznice kulturowe wciaz bez imienia;)
przepraszam za bledy w pisowni, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze!
aha, w Polsce mieszkam w okolicach Slupska i calym sercem jestem dziewczyna z nad morza:)

to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie
Witamy serdecznie i głowa do góry;-)

Miło mi Was poznać ! ;)
Nie przejmuj się, ja też dotarłam tu późno:-)

kurde juz sie tu troche zadomowilam a jeszcze sie nie przedstawilam
witam wszystkie mamusie milo mi bardzo ,Mam na imie Emilia 29 lat z Elblaga to moja trzecia ciaza , pierwsza przedwczesny porod w 23tc nie dalo sie nic zrobic ,druga synus no i obecna tez ma byc chlopiec,o mnie mozna tak powiedziec ze "rasowa kura domowa". Mezatka od 7 lat
Witamy, Witamy!!!

no to i ja tak od tylu:)
mam na imie Alicja, mieszkam w Irlandii, zwiazana (jednak bez slubu) z Portugalczykiem!ostatnie pare lat spedzilam w UK!przyszlosc jednak zdecydowanie planujemy w Polsce!inzynier logistyki w transporcie z wyksztalcenia, praca niestety nie w zawodzie!pierwszy Dzidzius - synek- ze wzgledu na roznice kulturowe wciaz bez imienia;)
przepraszam za bledy w pisowni, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze!
aha, w Polsce mieszkam w okolicach Slupska i calym sercem jestem dziewczyna z nad morza:)
Witam, tylko pozazdrościć ciekawego życiorysu. Ja mieszkam w woj. śląskim,ale też całym sercem kocham morze i jego klimat:-)

Cześć dziewczyny, Jestem Ola z Tarnobrzega, lat 23, pracuję w aptece, teraz na L4 mężatka, ciąża pierwsza, bliźniacza, niespodziewana... ale jestem szczęśliwa. Pisałam coś gdzieś kiedyś na wątku wrześniowym ale utknęłam na "bliźniakach", także przedstawiam się tak dla formalności ale czytam Was codziennie. Pozdrawiam (ale ze mnie łajza dopiero teraz zczaiłam ten wątek)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry