reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie...

Hej Witam wszystkich nazywam się Magda mam 20 lat a to moja pierwsza ciąża:) Termin mam na 30 września a mężatką będę za trochę ponad miesiąc :D

reklama
Hejka,
mam na imię Anka, lat prawie 28, niedoszła przyszła mężatka(takie małe perturbacje:))Jestem w trakcie studiów i pracuję (obecnie L4). W ciąży od 22tc z terminem na pierwszego września oczekuję na córę:)
Jednocześnie witam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie:)

czesc Wam...jestem mężatką od 4 lat i jestem w 22 tyg.ciąży..to moja pierwsza i bardzo upragniona ciąża...na ostatnim usg okazało się że będe miała córke ale czekam na jeszcze jedno usg w celu potwierdzenia...jestem na zwolnieniu wiec nie pracuje ale ucze sie-studiuje,jestem na pierwszym roku kosmetologi :)

Witam!
Od dłuższego czasu śledzę Wasze forum. Postanowiłam zacząć się wreszcie aktywnie udzielać.
Mam 31 lat. Od 4 lat jestem mężatką. Od ponad 2 staramy się o powiększenie rodziny - po długim leczeniu, poronieniu, wreszcie jestem w ciąży.
Jestem szczęśliwa ;)
Z wykształcenia jestem pedagogiem, ale pracuję jako urzędas ;)

Ania, 23l., mężatka, mieszkam za granicą w krainie Wiatraka :), z wykształcania jestem pedagogiem i pracuje w holenderskiej podstawówce ;)

reklama
to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie

Do góry