reklama
Annulec
Początkująca w BB
Hejka,
mam na imię Anka, lat prawie 28, niedoszła przyszła mężatka(takie małe perturbacje)Jestem w trakcie studiów i pracuję (obecnie L4). W ciąży od 22tc z terminem na pierwszego września oczekuję na córę
Jednocześnie witam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie
mam na imię Anka, lat prawie 28, niedoszła przyszła mężatka(takie małe perturbacje)Jestem w trakcie studiów i pracuję (obecnie L4). W ciąży od 22tc z terminem na pierwszego września oczekuję na córę
Jednocześnie witam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie
22marietta
Fanka BB :)
Witam i cieszę się że nasze grono rośnie!
ja24
Zaangażowana w BB
czesc Wam...jestem mężatką od 4 lat i jestem w 22 tyg.ciąży..to moja pierwsza i bardzo upragniona ciąża...na ostatnim usg okazało się że będe miała córke ale czekam na jeszcze jedno usg w celu potwierdzenia...jestem na zwolnieniu wiec nie pracuje ale ucze sie-studiuje,jestem na pierwszym roku kosmetologi
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Witam dziewczyny, miło was poznać )
dagna
Witam!
Od dłuższego czasu śledzę Wasze forum. Postanowiłam zacząć się wreszcie aktywnie udzielać.
Mam 31 lat. Od 4 lat jestem mężatką. Od ponad 2 staramy się o powiększenie rodziny - po długim leczeniu, poronieniu, wreszcie jestem w ciąży.
Jestem szczęśliwa
Z wykształcenia jestem pedagogiem, ale pracuję jako urzędas
Od dłuższego czasu śledzę Wasze forum. Postanowiłam zacząć się wreszcie aktywnie udzielać.
Mam 31 lat. Od 4 lat jestem mężatką. Od ponad 2 staramy się o powiększenie rodziny - po długim leczeniu, poronieniu, wreszcie jestem w ciąży.
Jestem szczęśliwa
Z wykształcenia jestem pedagogiem, ale pracuję jako urzędas
lilu02
Magdzik20, Annulec, ja24, dagna witajcie w naszym gronie....zapraszamy na wątek główny i piszcie codziennie :-)
https://www.babyboom.pl/forum/members/magdzik20-73627.html
https://www.babyboom.pl/forum/members/magdzik20-73627.html
reklama
ewat0rek84
Zaciekawiona BB
to i ja się tu przedstawię- Ewa, lat 26, 1.ciąża, męża i faceta już teraz brak. jestem na L4, a pracowałam w firmie ubezpieczeniowej przy obsłudze klienta. bywam raczej w dziale "samotne matki", choć poród dopiero na 13.września. pozdrawiam serdecznie
Podziel się: