reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie...

To ja też się przedstawię. Mam na imię Aśka. Od sierpnia mężatka. Od grudnia w pierwszej ciąży po 2 próbach :) Studiuję zaocznie prawo. Nie pracuję, obecnie zwolnienie l4.

reklama
Pora i na mnie... Marta - w październiku skończę 26 lat. Urodziłam się i całe dotychczasowe życie spędziłam we Wrocławiu i tu pozostać zamierzam :) Mężatka od sierpnia 2008 r. Z wykształcenia filolog rosyjski, pracuję w firmie produkującej sprzęt dla kosmetyczek i fryzjerów. To moja pierwsza ciąża - chcieliśmy mieć dzidzię 2 lata po ślubie - udało się :D

Witam serdecznie,
Stronkę znalazłam wczoraj,ale dopiero dziś dopatrzyłam się tego wątku. Wypadałoby się przedstawić:
Mam na inię Angelika , w marcu skończyłam 34 lata. Mam dwóch wspaniałych synów- Natan 23.10.1998r i Jordan 18.02.2001r. Stan cywilny - rozwiedziona od 5-ciu lat, obecnie 4 lata w wolnym związku. Nie planuję ślubu. Pracuję jako kontroler jakości w wytwórni makaronów. Obecnie na L4. Pozdrawiam...

Witaj Angelus :-) ja podobnie...na razie w wolny , fajnym związku, mimo oświadczyn ślubu w tej chwili nie planuję.Być może to uraz z poprzedniego związku małżeńskiego, nie wykluczam że mi przejdzie ;-)

U mnie z pewnością uraz z poprzedniego związku. Wychodzę z założenia,że łatwo ulec emocjom i "zaplątać" się w małżeństwo,ale później, jeśli coś nie wyjdzie więcej z tym kłopotu;-). Nie znaczy,że nie wierzę w szczęśliwe małżeństwa i związki,ale dystans pozostał...

Witam! Jestem Kasia, 30 lat, pochodzę z Łodzi a od 3,5 roku mieszkam w Otwocku pod Warszawą. Jeszcze panna :) w związku od 4 lat. To moja druga ciąża, termin na 11 września. Pierwsza trwała tylko 9 tyg. :(

Edyta, lat 26 ( w maju 27), mężataka od czerwca 2007 . Z wykształcenia filolog angielski - pracuję jako nauczyciel. To moja pierwsza ciąża. Obecnie jestem na L4.

reklama
Do góry