reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się!

To i ja się przywitam :-)
Jestem Ewa, lat 30, jestem mamą Mai (zwanej Lulą) a najprawdopodobniej w listopadzie pojawi się druga dziecinka :-) Po szoku zaczynam się cieszyć że będzie nas więcej :-) choć pewnie chwile zwątpienia we własne siły przedemną hihi. Mam już tu kumpelę Natuskę :-) namawiała mnie żeby tu dołączyć więc jestem :-)

reklama
Ja też chciałam się przywitać.
Nazywam sie Asia. Mam 26 lat i jestem mamą Olka urodzonego w listopadzie 2010. W listopadzie 2011 znów urodzę dzidzie, mam nadzieję, że będzie to Basia. Jestem z Warszawy.

witaj Asiu :) Ciebie również zapraszam na ogólny Multimam :) ciekawe jaka wyjdzie dokładnie różnica miedzy twoimi Maluszkami ;) no i piękne imię dla synka ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Jestem tu nowa :/ i staram się w profilu obeznać..Mam na imię Marta i klikam z Gorzowa Wlkp...ja i mój synuś (32+2tc) witamy Was mamusie i dzidziusie w brzuszkach :)

czesc, zawitalam u Was:-)

we wrzesniu ubieglego roku urodzilam coreczke a w styczniu 2012 przyjdzie na swiat kolejna, planowana dziecina. Dzisiaj na usg widzialam malenkie serduszko.

Pewnie jak kolejne pojawi sie na swiecie latwo nie bedzie i mam nadzieje, ze w ciezkich momentach bede mogla sie wyzalic:-D a i dzielic sie szczesliwymi wiadomosciami /oby takich najwiecej/ rowniez zamierzam.

w nastepnym tygodniu mam 29 urodziny, mieszkam w poludniowej Norwegii

pozdrawiam!

reklama
Do góry