reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

Witam, Agnieszka z Warszawy mama Adama lat 2 i Jana o to już 16 dni - a nie jak pisałam na głównym 14 dni - jak ten czas leci hehe....

reklama
Witamy:)
Tez jestem nowa od wczoraj tyle ze od razu polecialam na glowny he he;p ale wypadaloby sie przedstawic:) No wiec Mam na imie Karolina lat 20 16.08.10 zostalam mama Zuzi a prawdopodobnie pod koniec wrzesnia zostane mama po raz drugi-troche mnie to przeraza.

witaj ;)

każda z nas miała różne uczucia, gdy dowiedziała się o kolejnej ciąży, ale wszystkie sobie radzimy i Ty też dasz radę ;)

Cześć! mam na imię Julita, 29 lat (ale niestety już nie długo w tym roku 30 stuknie) i mam kochaną Milenkę z 8.02.2010r a 24 maja powinna na świat przyjść Eliza :-)

Cześć multimamy.Mam na imię Magda,lat 28,Szczecin.Mam juz w domu 11-miesięcznego,ośmiozębnego Kubę a w czerwcu pojawi się jego brat Wiktor.Mam nadzieję,że mnie przygarniecie i pogłaszczecie w chwilach złych:)

---
„Dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe…”

reklama
Hej dziewczyny,
Czemu mnie tu nie odesłałyście, jak się u Was na głównym pojawiłam? Ja gapa jestem i nawet się nie rozejrzałam co i jak.
Ani się nie przedstawiłam, ani nie przywitałam, a gadam z Wami już prawie pół roku.
No to tak. Mam na imię Agnieszka. Mam synka Kacperka urodzonego 3 stycznia 2009 no i córeczkę Asię urodzoną 15 października 2010.
Teraz mogę lecieć na główny :-)

Do góry